Tarlóst ettől leverhette a víz – Nyomozás indul a főváros előző városvezetésének egyik ügyében!

Kép forrása: MTI

Karácsony Gergely tartotta megválasztásakor tett ígéretét, így folyamatosan napvilágra hozza az előző városvezetés sötét ügyleteit!

A főpolgármester közösségi oldalán számolt be róla, hogy most egy újabb, még Tarlós István ideje alatt létrejött ügyben vizsgálódik a rendőrség, a Csillaghegyi Árpád forrásfürdő kialakítása kapcsán, hűtlen kezelés miatt indul nyomozás.

Karácsony kiemeli, hogy az elmúlt két évben már több ügyben is feljelentést tettek, amelyeket jelenleg is vizsgál a rendőrség.

“Nincs könnyű dolgunk, hiszen ismertek a magyar igazságszolgáltatás viszonyai, a Kúria könnyebben szemet huny a fideszes ügyletek felett, ezért teszünk meg mindent, hogy olyan jogi anyagok szülessenek, amelyek még Polt Péter asztaláról sem potyoghatnak le” – írja a főpolgármester, majd hozzáteszi, hogy a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. esetében is egy olyan anyagot állítottak össze, amit nem tudnak egyszerűen a szőnyeg alá söpörni.

Karácsony szerint a Tarlós István idején indult felújításnál haveri vállalkozások végezték el a munkálatokat sokkal több pénzért, mint amennyi a szerződésben szerepelt, és olyan alvállalkozókat fizettek ki, akik végül nem végeztek munkát.

“De hiába gondolták, hogy nem lesznek következmények, a lopás nem évülhel el.

A nyomozóhatóság rendelkezésére állunk, várjuk a vizsgálat végét, és mi magunk is folytatjuk a munkát, hogy napvilágot lássanak azok az ügyek, amelyek megkárosították a Főváros és a budapestiek vagyonát, és amelyeket a Fidesz alatt simán meg lehetett csinálni, talán még vállveregetés is járt érte” – írja bejegyzése végén a főpolgármester.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!