Hülyét csinált a fideszes szavazókból a fideszes provokátor!

Kép: Echo TV

Nagyon megszívatta a saját híveit az egyik legismertebb fideszes provokátor! Bede Zsolt akaratán kívül bebizonyította, hogy a Fidesz kemény magja nem az eszéről híres, és gondolkodás nélkül bármit megtesznek, amit mondanak nekik. És erről már bizonyíték is van!

Eddig is köztudott volt, hogy az elkötelezett fideszes hívek jelentős része szó szerint gondolkodás nélkül bármit megtesz, amit a párt kér tőlük. Nem érdekli őket sem a valóság, sem a tények, mivel szinte politikai szektaként viselkednek.

A kormánypárti szavazók jelentős része még egy toronyház tetejéről is leugrana, ha a Fidesztől ez az utasítás érkezne.

Ugyanakkor a többségük rendkívül felháborodik, ha valaki szembesíti őket a saját kritikátlan és gondolkodás nélküli viselkedésükkel. Ezért is lehet most rendkívül kínos, hogy

az egyik legismertebb fideszes provokátor leplezte le, hogy Orbán hívei bizony nem túl okosak és csordaként viselkednek.

Az történt, hogy az ellenzék elleni akcióiról elhíresült Bede Zsoltnak feltűnt, hogy – amint azt mi is megírtuk – az Elk*rtuk című fideszes propagandafilm az IMDb-n a 10-es skálán 1,2 pontot kapott, vagyis vállalhatatlan és nézhetetlen kategóriába sorolták.

A fideszes provokátor azonnal ki is tette az film IMDb linkjét egy felhívással a Facebook oldalára: „Nyomjatok pár 10-est, mert a balosok nagyon lehúzták.” A bejegyzés azonban nem a várt reakciókat hozta:

a fideszes szavazók a poszt alá kezdték beírni a 10-es számot!

Láthatóan fogalmuk sem volt, hogy ez mire lehet jó, de nem is gondolkodtak rajta túl sokat. Úgy lehettek vele: ha azt a kérik, hogy „nyomjanak egy 10-est”, akkor ők azt megteszik.

Szavaz a fidesz

Már több mint fél tucatnyian tettek így, mire az egyik hozzászóló figyelmeztette őket, hogy a posztban lévő linkre kattintsanak és ott szavazzanak 10-essel… Majd az oldal gazdájának is üzent: „Bede Zsolt, ilyenkor egyértelműen írd bele a posztba, hogy hova szavazzanak… Látod, ide irkálják a 10-est.”

A fideszes provokátor eleget is tett a kérésnek, mert a bejegyzést utólag kiegészítette azzal, hogy „A honlapra kattintsatok és ott szavazzatok!” – de ekkor már késő volt.

A gondolkodás nélkül engedelmeskedő fideszesek posztjairól készült kép gyorsan terjedni kezdett és most mindenki ezen röhög.

Így aztán Bede Zsolt egy idő után jobbnak látta, ha az egész bejegyzést eltávolítja. Helyette a Vadhajtások cikkét tette fel arról, hogy milyen galád módon pontozzák le az ellenzékiek az Elk*rtuk című filmet. A szégyen azonban így is rajta maradt: ő lett az a fideszes, aki bebizonyította, hogy a Fidesz hívei, ha szavazni kell, egyáltalán nem használják a fejüket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!