Nagy a baj a Békemenetnél – már állami segítséggel kell összekaparni a résztvevőket

Fotó: Facebook/CÖF

“Egész Európának fogja üzenni az október 23-i békemenet, hogy tömegek állnak a nemzeti önállóságot védő magyar kormány mögött” – mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában az eseményt szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) kurátora.

Fricz Tamás szerint az első alkalom óta most van a legnagyobb szükség egy újabb Békemenetre. Ehhez képest igencsak bajban lehet a szervezéssel az állami pénzekkel kitömött CÖF, mert már állami szervezet telefonjáról szervezeik a buszos túrákat. A 2005 óta kizárólagos állami tulajdonú Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nevére regisztrált telefonszámon várják azok jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének

a civilnek hazudott fideszes rendezvényre.

Igen, ismerős lehet a NISZ Zrt. neve, ez a szervezet bonyolította a Nemzeti Konzultációt, ők üzemeltették azt a színvonalon aluli honlapot, ahol egy robot is tudott tízezerszámra leadni szavazatot.

cof nisz bekemenet

A fenti hirdetésen látható telefonszám a NISZ Zrt.-é, melyet könnyen ki lehet deríteni a tudakozóból. A hirdetés egyébként a Fidesz Tolna megye 1. választókerületi szervezete oldalán jelent meg a Facebookon. Tehát egyértelmű, hogy a

Fidesz mint párt használja az állami infrastruktúrát!

Hadházy Ákos fel is hívta a számot, amit Kővári László szekszárdi fideszes képviselő lánya vett fel és örömmel tájékoztatta az ellenzéki képviselőt, hogy nagyon sok buszt fognak szervezni, ingyenes lesz az út és szóljanak másoknak is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!