Közeleg a Fidesz bukása – Kétségbeesett támadást hajtanak végre a pártkatonák!

Az Orbán-kormány szépen felépített stratégiával készült a 2022-es országgyűlési választásra, rengeteget fektettek Karácsony lejáratásába, végül azonban nem úgy alakultak a dolgok, mint amire ők számítottak!

Meglepő fordulattal zárult az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztás. Karácsony Gergely visszalépett a jelöltségtől Márki-Zay Péter javára, így a Fidesz “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciója is értelmét vesztette.

Ezt követően teljes zavarodottság és kétségbeesés jellemezte a kormány kommunikációját, mígnem sikerült összetákolniuk egy új kampánystratégiát!

Vasárnap este kiderült, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Márki-Zay lesz az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje 2022-ben, ezzel pedig feladták a leckét a kormány propagandistáinak, gyors váltásra volt szükségük, mely nem volt egyszerű feladat!

Korábban egyáltalán nem tartották a kormánypártiak Márki-Zay-t esélyesnek, így többször hívták őt vitákra és interjúkra, Hollik István kommunikációs igazgató pedig kijelentette, azért nem nyerhet az ellenzéki előválasztáson, mivel nem Gyurcsány Ferenc embere!

Az új stratégiát végül Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője élesítette, aki bejegyzésében kiemelte a kormánypárt fő mondanivalóját, hogy szerintük Márki-Zay Péter nem jobboldali.

“Egy jobboldali ember ugyanis egy percig nem működik együtt Gyurcsány Ferenccel azért, hogy visszasegítse a hatalomba” – írja Kocsis a 444.hu közlése szerint.

7fHcNn08BzBzUyHQs
Forrás: 444.hu

A vezényszó kiadását követően azonnal akcióba lendültek a fideszes politikusok, elárasztották hozzászólásaikkal a bejegyzést, így próbálják meg eljuttatni az új üzenetet a választóikhoz, akik kiábrándultak a Fideszből az elmúlt években tanúsított gátlástalan lopásuk miatt és keresnek egy új, hiteles jelöltet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!