A kutyát sem érdekli, akciózzák az Orbános ajándéktárgyakat

Ha valaki tagja az Orbán Viktor rajongói klubnak, nos akkor már arra is van lehetősége, hogy ezt a hétköznapokban is megmutassa az öltözködésében. Ebben segít neki az ov22.hu webáruház, ahol sapkát, válltáskát, övtáskát, karkötőt vásárolhatnak a hívek OV’22 felirattal. Ván ám Békemenet csomag is, ami egyelőre úgy tűnik, a kutyának sem kell.

OV’22 Békemenet csomag tartalmaz sapkát, táskát és karkötőt, de valószínűleg senki nem vitte az eredeti 7179 forintos áron, így most akcióban nyomják 5490-ért, hátha rámozdul a birkamenet békemenet közönsége. A jelző talán nem is olyan durva azokra nézve, akik megveszik a csomagot. Ugyanis

a közpénzekkel teletömött CÖF akár azt is megthetné, hogy ingyen osztogassa a résztvevőknek ajándéktárgy gyanánt.

A fideszes szavazók és a Békemenet résztvevőire alapozott üzletet mögött nem a CÖF, nem is a Fidesz, hanem a WBHP 22 Marketing Kft. áll, amelynek ügyvezetője és résztulajdonosa az a Bozsoki Dániel, aki a Fidelitas kabinetvezetőjéből a Szijjártó által gründölt Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatának vezetője lett. Nem volt ott hosszú a karrierje, hiszen a Szijjártó focista haverjai által vezetett kereskedőházi rendszer több milliárd forintos veszteséget termelt, a kormány is belátta ennek tarthatatlanságát, így bezárta a kereskedelmi kirendeltségeit. Valamiből azonban meg kell élni, hát Bozsoki most éppen a saját táborának feltételek nélküli hitéből és lelkesedéséből akar valamit kisajtolni.

Az ellopott milliárdok után annyira kicsinyes tűnik ez, hogy legalább annyit megtehetne a Mészáros, hogy azoknak ad valamit vissza, akiknek a szavazata tartotta eddig életben a gazdagodását. De úgy látszik, senki nem hisz már a Fideszben a jövő évi győzelemben, az utolsó fillért is megtartják maguknak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!