Kövér László az őrület határán! Szerinte a fejünkbe nyúlva fognak irányítani minket!

Kövér László oldala / Facebook

Kövér Lászlónak eddig is voltak már meredek kijelentései, de amit most mondott, az már az őrület határát súrolja. A házelnök szerint ugyanis hamarosan az embereket a koponyájukon belülről fogják irányítani…

Egészen elképesztő eszmefuttatást produkált Kövér László a Parlamentben, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) plenáris ülésén. A 444.hu fedezte fel, hogy az MTI tudósítása szerint a nyitóbeszédet tartó házelnök a multinacionális vállalatok térhódítása kapcsán döbbenetes kijelentést tett.

Kövér László azt vizionálta, hogy hamarosan a koponyánkon belülről próbálják majd befolyásolni a gondolatainkat.

Félreértésről, rosszindulatú belemagyarázásról szó sem lehet, Kövér szavait ugyanis az állami hírügynökség idézte. Az MTI tudósítása szerint a fideszes házelnök a következőket mondta: „Idáig az emberi agy működését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban egy olyan korszak küszöbére érkezett az emberiség, amikor az agykutatás és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az emberi agy és gondolkodás működése neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről is mások által befolyásolható, módosítható és irányítható legyen.” A tudósításban még hozzátették: házelnök véleménye szerint a tudomány vívmányai mindig lenyűgözőek, de szabályozás hiányában sokszor életveszélyesek. Amúgy azt Kövér László nem fejtette ki, hogy szerinte pontosan kik és milyen technológiával nyúlhatnának bele a fejünkbe, de egy biztos:

emberekbe ültetett chipekről és gondolathullámok befolyásolásáról eddig csak futóbolondok beszéltek!

Kövér László mostanáig leginkább arról volt hírhedt, hogy úton-útfélen a Parlament tekintélyének megóvására hivatkozva szórta a milliós büntetéseket. Nem tudni, hogy a mostani kijelentésének milyen utóélete lesz, de az biztos, hogy nem nagyon építené az Országgyűlés méltóságát, ha a házelnök egy gondolatokat leárnyékoló alumínium sapkában jelenne meg.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!