Csalás készülődik az előválasztáson? Váratlan bejelentést tett Márki-Zay

Tömeges csalásra készülhet a Fidesz az előválasztás második fordulójában Márki-Zay Péter szerint. A hódmezővásárhelyi polgármester vasárnap reggel élő Facebook-videóban osztotta meg az aggodalmait. Mint fogalmazott:

Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem a Fidesz is mozgósítani fog. Ez azért lehetséges, mert Orbán Viktornak a jövő évi választáson jobb esélyei vannak Dobrevvel szemben.

Márki-Zay a csalások elkerülésére és leleplezésére egy váratlan is felajánlást is tett: egymillió forintos jutalmat ajánlott fel azoknak, akik feltárják a szervezett csalásokat.

Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani adott esetben a választás meghekkelése érdekében. Tartsuk vissza a csalástól azokat, akik erre esetleg hajlamosak lennének

– mondta a polgármester, aki vasárnap három órakor egyébként nagygyűlést tart Budapesten, a Madách téren, Karácsony Gergellyel együtt.

A DK nem sokra rá közleményben reagált Márki-Zay felajánlására. Azt írták:

Nincs kétségünk afelől, hogy ahol valaki egymillió forintot ajánl fel egy lejáratókampány részeként a “bizonyítékért”, ott akadnak majd olyan tisztességtelen emberek, akik akár ennek a töredékéért is vállalni fogják, hogy lejárassák az előválasztás legesélyesebb jelöltjét. Ezért nem szabad ilyet csinálni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!