Pofoncsapás Orbánnak ez a reakció: nem erre számíthatott, amikor kirakta az oldalára

Orbán Viktor a Facebook-oldalán tette közzé a tegnap belebegtetett béremeléseket, amelyeket egy fotóval illusztrált. Eszerint jövőre

21%-kal emelik az ápolónők,
20%-kal a bölcsődei dolgozók,
20%-kal a szociális dolgozók,
20%-kal a kulturális dolgozók bérét.

Nem meglepő, hogy a pedagógusok által felháborítónak minősített 10%-os béremelést Orbán valamiért már nem annyira akarta reklámozni, a fotóra ugyanis nem írta rá, csak a bejegyzés szövegében tüntette fel mintegy mellékesként.

A kommentelőket ugyanakkor nem tudta megvezetni, alaposan meg is mondták a magukét a botrányos pedagógus-béremelés kapcsán a miniszterelnöknek.

Néhány vélemény ezekből:

Nevetséges a 10 százalékos emelés. 150 ezret keres egy kezdő pedagógus most… Nyugdíj prémiumra bezzeg bőven van pénz…

Nevetséges! A Miniszterelnöknek kellene közalkalmazotti bért adni, mint az első számú közszolgának!!!!! Dolgozz egy évet 160-200 ezer forintèrt, csak hogy tudd mit jelent….

Nèmetországban èlek ès dolgozok 10 ève. Eddig átlagosan 2,4-2,7%fizetès emelèst kaptunk èvente nagy nehezen kisírva. Idèn 0,4 %sikerült. Nem kis cèg ès azèrt nyeresèges de hát ennyi az annyi örüljünk neki. Összehasonlításúl írtam csak. Nem panaszkodom. Adóvisszatèrítèsről szó sincs pedig itt is választás volt. Gáz-villany ár emelèsről már beszèlnek. Benzin ára 1,70€/liter. Lehet jönni az “ígèret földjère”.

Mind ezt hitelből !!!

MENNYI IS AZ INFLÁCIÓ???????

elképesztő igérethullám…micsoda szavazatvásárlási láz…11 évig eszébe sem jutott senkinek

A dübörgő gazdaság véletlenül pont a választások előtt ad erre lehetőséget. Micsoda meglepő fordulat… Ne magadból indulj ki Föncsi, nem mindenki megvehető!

Nagyon bőkezű, ja nem…..

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!