Titokban lefilmezték Mészárosék luxusnyaralását! Ezt látni kell!

Méltó módon csapott oda a Fidesznek az az újságíró, aki nemrég tudta meg, hogy megfigyelték a Pegasus kémprogrammal. A fotós közzétett egy tízperces videót, amin bárki a saját szemével láthatja, milyen luxusban dőzsölnek Orbán Viktor milliárdossá tett haverjai.

Orbán Viktor most joggal őrjönghet: felkerült a netre egy olyan film, amin az látható, milyen elképesztő luxusban nyaralnak az általa milliárdossá tett fideszes barátai. Mindezt a Magyar Narancs tette közzé. Ráadásul

ez a film nem kitalált történet, hanem a titokban felvett valóság a fideszes fényűzésről!

Itt már nem csak néhány lopva elkattintott, elmosódott fotóról van szó: a több mint tízperces videóban úgy láthatjuk a fideszes milliárdosok rongyrázását, mintha mi is ott lennénk. Egyszerűen döbbenetes látni azt a hivalkodó luxust, amit a magyar néptől ellopott pénzből teremtettek maguknak. A filmet a Magyar Narancs fotósa, Németh Dániel készítette, akiről nemrég derült ki, hogy őt is megfigyelte a Fidesz: az ő a telefonját is feltörték a Pegasus kémprogrammal.

Az újságíró most ezzel a leleplező filmmel vágott vissza a Fidesznek,

a Partizán csatornáján most bárki megnézheti, hogyan nyaralt 2021. június 21. és augusztus 29. között dr. Barna Zsolt MKB elnök-vezérigazgató, Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója, Mészáros János, Mészáros Lőrinc testvére, Vörös József ügyvéd, Végh Gábor, a ZTE tulajdonosa),  ifj. Mészáros Lőrinc és a teljes Mészáros család.

A két luxusjacht és a luxus magánrepülőgép bérleti díja 540 millió forint volt ebben az időszakban.

Ezek persze csak egy összeg, aminek a mértéke sokakban még csak nem is tudatosul. Ha viszont megnézik ezt a filmet, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, miként is élnek valójában a fideszes milliárdosok, és milyen döbbenetes összeget loptak el Magyarország népétől.

A teljes filmet cikkünk végén lehet megnézni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!