Leereszkedő, gusztustalan stílus – Nekiment Brüsszelnek a fideszes EP-képviselő!

Deutsch

Alaptalan állításokkal ment neki az Európai Parlamentnek a Fidesz EP-képviselője, aki közösségi oldalán az uniós baloldal politikai támadásáról vizionál!

Deutsch Tamás szerint Brüsszelben készülődnek, hogy a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen, “mert nem engedjük be az LMBTQI+ szexuális propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és nemet mondunk a bevándorlásra is” – írja bejegyzésében a politikus az atv.hu közlése szerint.

A kormánypárti képviselő hozzáteszi, hogy már a múltheti Európai Parlament LIBE bizottságának magyarországi látogatása is ennek a támadásnak a része volt, és szerinte bár a küldöttség kudarcot vallott, mégis újabb küldöttségeket akarnak Magyarországra küldeni, hogy ezzel növeljék a nyomást a magyar kormányon.

“Az a szándéka az Európai Parlament baloldali többségének, hogy továbbra is a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen”írja Deutsch, aki bejegyzésében leereszkedő stílusban folytatja okfejtését:

“Ezért lassan mondjuk, hogy Brüsszel is megértse:

nemet mondunk az illegális bevándorlók kötelező át- és betelepítésére vonatkozó kvótára, nemet mondunk a bevándorlásra, és nem engedjük be az agresszív szexuális LMBTQI+ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba!”

A fideszes politikus azt azonban elfelejtette közölni követőivel, hogy a múltheti bizottsági látogatás célja az volt, hogy megnézzék, mennyit javult vagy romlott a magyarországi jogállamiság 2018-hoz képest.

Tehát nem az illegális bevándorlás, vagy az LMBTQI+ közösségek miatt jöttek,

egyedüli céljuk az volt, hogy kiegészítsék, felfrissítsék a Sargentini-jelentést, látogatásuk során pedig tárgyaltak a kormány képviselőivel, ellenzéki politikusokkal, civil szervezetek vezetőivel és újságírókkal is.

A LIBE tagjai szerettek volna Orbán Viktorral is találkozni, de a miniszterelnök (“bátor” államférfiként) egyéb teendőire hivatkozva visszautasította a felkérést!

Hasonló kormányzati hazugág derült most ki, melyben az uniós helyreállítási alapból Magyarországnak járó forrás megvonását is azzal próbálják magyarázni Orbánék, hogy az a pedofiltörvénybe csomagolt homofób passzus, valamit a Meseország mindenkié című könyv miatt következett be. Erről egy korábbi cikkünkben részletesen is írtunk, melyet ide kattintva olvashatnak el!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!