Fidesz-tempó a DK-közeli médiában: elképesztő, mivel vádolják Karácsonyékat

Montázs: Index

A Fidesz-propaganda legsötétebb pillanatait idézi a DK-közeli média új központi üzenete, miszerint Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter összefogása egyenlő a szexizmussal.

A 444 gyűjtötte csokorba a Nyugati Fény néhány cikkét az elmúlt napokból:

Természetesen semmi szexizmus nincs abban, hogy Karácsonyék visszalépésről tárgyalnak egy olyan két fordulós választáson, ahol semmi nem tiltja a visszalépéseket, ellenben azt célozza, hogy a legalkalmasabb/legintegratívabb jelöltet találja meg az ellenzék. Egy kettes második fordulós mérkőzés esetén az ellenszavazatok is tényező válhatnak, melyek kulcsfontosságúak lehetnek ebben a folyamatban. A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy Dobrev Klára a legelutasítottabb a jelöltek közül. Nem véletlen, hogy mindent próbál bevetni annak érdekében a DK, hogy az ellenszavazatok szétszóródjanak.

Mindaddig ugyanis, amíg az a kérdés a nem-DK táborban, hogy “Dobrev Klára legyen a jelölt, vagy valaki más?”, és nem az, hogy “Karácsony Gergely a szimpatikusabb, vagy Márki-Zay Péter”, Dobrev jelöltsége veszélyben van.

Az, hogy a DK-közeli sajtó arra is képes, hogy szexizmussal vádolja a versenytársait, csak ki ne derüljön, hogy az ellenzékiek többsége az ő jelöltségét támogatja a legkevésbé (csak 35 százalék szavazott rá, 65 százalék nem), őszintén megkérdőjelezi, hogy a DK vezetésével megvalósulhatna-e egyáltalán a korszakváltás. Az ehhez hasonló alantas támadások a Fidesz-propaganda legsötétebb pillanatait idézik, nem méltóak az ellenzékhez.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!