Sztiptízbár a háttérben: bukhat az offshore céges jelöltje a DK-nak

Dobrev Klára és Ráczné Földi Judit Székesfehérváron – Fotó: Ráczné Földi Judit Facebook-oldala

Tovább dagad a botrány a DK elnökségi tagja és jelöltje, Ráczné Földi Judithoz köthető offshore botrány. A Blikk szerint sztriptízbárt is üzemeltetett az offshore-ozó DK-jelölthöz köthető cég, mely a közhiteles adatak alapján egyértelműen Ráczné érdekeltségébe tartozik.

Mára teljesen egyértelművé vált, hogy egy százmilliókat érő magyar céget adtak-vettek olyan offshore vállalatok, amelyek egyértelműen köthetőek Ráczné Földi Judithoz, illetve valakihez, aki vele egy lakásban él. Mindezt a G7 egy újabb dokumentumra hivatkozva derítette ki.

Furcsa, pénzmosás gyanús a történet, hiszen a Minos King Global Business LLC  birtokolta az Alba Autómosó Kft-t is, amit egy másik delaware-i (tehát offshore) vállalattól vett az adásvételi szerződés szerint hárommillió forintért. A cég értéke azonban 700-800 millió forint körül lehet, hiszen rendre 2-4 milliárd forintos éves árbevétellel rendelkezik.

Hétfőn tárgyalta az ellenzéki Országos Előválasztási Bizottság a Demokratikus Koalíció székesfehérvári képviselőjelöltjének offshore-ügyét, és a testület elutasította a Ráczné Földi Judit ellen beadott, Tóth Bertalan MSZP-társelnök által írt etikai beadványt, ám a szocialisták megfellebezték azt. Az új infromációk birtokában, a dokumentumokat alaposan áttanulmányozva Fekete-Győr András az ATV-ben azt nyilatkozta, hogy

“Mi úgy látjuk, hogy méltatlanná vált Ráczné Földi Judit arra, hogy képviselje az ellenzéket a választáson.”

Ezért valószínűsíthető, hogy az eddig tartózkodó Momentum is Ráczné visszahívását fogja támogatni, ami viszont már elég lehet a döntéshez.

Dobrev védi, de továbbra sem tisztázta magát a DK-s jelölt, minek van szüksége offshore cégre?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!