Döbbenet! Egy fideszes nő rátámadt egy ellenzéki politikusra a nyílt utcán!

Megtámadtak és megütöttek egy ellenzéki politikust Budapest egyik legforgalmasabb terén! Mindez fényes nappal történt, az elkövetőről fotó is készült.

Egy fideszes nő megütötte Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét a budapesti Széll Kálmán téren. Mindezt az ellenzéki politikus egy, a bántalmazóról készült fotó kíséretében tette közzé a Facebook oldalán. Ezt írta: „Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál. Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés.

Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk.”

Szabó Tímea szerint ennek véget kell vetni és békét kell hozni végre az országba. Frissítésként később még annyit írt a poszthoz, hogy bár több szemtanúja is volt az esetnek, nem tesz feljelentést.

„Én inkább sajnálom ezeket a megvezetett embereket.

Nem szítani kell az amúgy is felkorbácsolt indulatokat, hanem begyógyítani az országon ejtett mély sebeket, és kibékíteni egymással az embereket. Biztos vagyok abban, hogy néhány éve még normálisan elbeszélgettünk volna ezzel a nénivel, aki mára nem fordult volna ki önmagából, ha nem ezt sulykolja belé a Fidesz-médiából ömlő gyűlöletpropaganda. Kormányváltás után a közmédiát újra az emberek szolgálatába állítjuk, és leállítjuk a ma még államilag pénzelt, gyűlöletbarát sajtó finanszírozását.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!