Orbán agyát ettől elönti a méreg – Lesújtó jelentés látott napvilágot!

Orban ideges őrjöng

Több forgatókönyv is a miniszterelnök előtt heverhet a jövő évi országgyűlési választással kapcsolatban, hogy mikkel lehetne több szavazatot szerezni, de úgy tűnik a fővárosban a legtöbb használhatatlan.

Az egyik amivel az Orbán-kormány kampányolhat majd, az a már korábban bevetett “migránsozás”, csakhogy a Népszava megbízásából a Publicus Intézet felmérése azt mutatja, hogy Budapesten ez nem fog segíteni a Fideszen.

A fővárosi válaszadók 58 százaléka még akkor is az ellenzéki összefogásra szavazna 2022-ben, ha addig egy újabb menekültválság érné el Magyarországot.

A lap szerint Orbánnak jól jönne egy, a 2015-ös menekülthullámhoz hasonló a választások előtt, mert ugyan Budapesten mindössze 28 százalékot szedne össze így, a községekben sokkal hatásosabb a kormánypárt megfélemlítő és gyűlöletkeltő migránsozása, mivel ott már 44 százalékra számíthatna, míg az ellenzék csak 34-re.

Az Afganisztánban történtek miatt a válaszadók 71 százaléka véli úgy, hogy a 2015-ben látott újabb menekülthullám éri majd el Európát és így Magyarországot is, és mindössze csak 20 százalék gondolja úgy, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Lesújtó azonban az az érzéketlenség, melyet a Fidesz-KDNP szimpatizánsok tanúsítanak, mivel csupán 9 százalékuk gondolja úgy, hogy azokat be kellene fogadni, akik bizonyítottan életveszélyből menekültek el,

23 százalékuk pedig azt vallja, hogy a menekülőket egyszerűen vissza kéne toloncolni Afganisztánba,

tehát vissza a tálibok karjaiba, ezzel pedig a biztos halálba küldenék őket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!