Dagad a botrány: nyomorban élők helyzetével élt vissza a Jobbik ózdi jelöltje? Ezek a videók magyarázatot követelnek!

Forrás: Facebook/Farkas Péter Barnabás

A hat ellenzéki párt arra szövetkezett, hogy nem csak egy egyszerű kormányváltást hajtanak végre, hanem egyben korszakváltást is, amely felszámolja a Fidesz végtelenül aljas és primitív mentalitását és eszközeit. Sajnos több jel mutat arra, hogy a Jobbik ózdi jelöltjének, Farkas Péter Barnabásnak nem sikerült ez a mértéket megugrania.

Videók bizonyítják, hogy valaki Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében sorra vásárolja meg az előválasztás során a szavazatokat, a legmélyebb szegénységben élőktől.

“Muszáj volt mennem, még kenyér sem volt a házban!”

– mondja a kérdezőnek egy asszony. “Háromezret adtak megmondom őszintén, nekem jól jött testvérem, nem volt még kenyér sem itthon a gyerekeknek, muszáj voltam elmenni.” A videóból kiderül, hogy egy szakállas ember volt gyűjteni a szavazatokat, míg a másik asszony mondja is, a Farkas gyerek volt az, vélelmezhetően Farkas Péter Barnabásra gondolva. Mindezt teljes ellentétben van azzal az etikai kódexszel, melyet minden jelölt és jelölő szervezet elfogadott.

Visszaélni a legnagyobb nyomorban élők helyzetével vállalhatatlan,

mindazon túl, hogy az így szerzett szavazatokat érvénytelennek kell tekinteni! Farkastól mindenképpen magyarázatot vár a közvélemény, vajon őt emlegették-e a videókban. Ha ez így van, akkor most az lenne a legbölcsebb megoldás tőle, hogyha önként visszalépne a jelöltségtől, mert ráadásul már nem ez az első botránya az előválasztás alatt. Először azzal bukott le, hogy pénzt adott azért, hogy valaki egy lejárató szöveget olvasson fel az MSZP jelöltjéről, majd egy félreérthetetlen kézmozdulat miatt került a címlapokra, melyről egy Katowicében, a Szilézia történetét bemutató múzeumban készült fénykép tanúskodik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!