Lebukott a kormány – Saját ígéretüket sem tudták betartani!

Orbánék a hatalomra jutás érdekében olyan dolgokat ígértek, melyeket azóta gátlástalanul, teljes közönnyel hágnak át nap mint nap.

2010-ben volt a Fidesz utolsó kormányprogramja, azóta csak a gyűlölet szításával képesek választást nyerni. Akkor a Nemzeti Együttműködés Programjukban többek között azt ígérték, hogy

“Olyan kiegyensúlyozott államra van szükség, amely mindenkit együttes cselekvésre ösztönöz. Erős államra, amely mindenekelőtt a közérdeket, nemzetünk érdekét szolgálja, nem egy kiváltságos szűk elit üzleti érdekeit. Az államnak pártatlannak kell lenni.

Nem ügyeskedhet, nem változtathatja kénye-kedve szerint a törvényeket és a szabályokat.

Ha az állam részrehajló, és magánérdekek kiszolgálójává alacsonyodik, magánérdekek foglyává teszi a törvényhozást, akkor saját működésének értelmét számolja fel.”

Ez volt tehát a Fidesz ígérete, melyet azóta semmibe vesznek. A törvényeket saját szájízük szerint alakítgatják, haveri körök érdekeit szolgálják ki, ezzel pedig folyamatosan becsapják a szavazóikat!

2021-re Orbán rendszerében kialakult egy szűk, 1 százalékos elit, a kormány pedig a családi-, baráti körre szabja a közbeszerzéseket, a törvények átszabásával pedig saját magának kedvez a Fidesz.

Az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjei és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt azonban képes lehet újraegyesíteni Magyarországot, elhozni a nyugodt, békés hétköznapokat mindannyiunk életébe, ezért fontos, hogy az előválasztáson rájuk szavazzunk, mert ők elsöpörhetik az Orbán-rezsimet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!