Videóban buktatták le a botrányos módszerhez folyamodó jobbikos jelöltet

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében a jobbikos Farkas Péter Barnabásnak sikerült ugyanolyan módszerekhez folyamodnia az előválasztás során, amilyeneket a Fidesz szokott alkalmazni. A KlikkTV videója azonban lebuktatta.

A Jobbikhoz igencsak közel álló Alfahír a napokban bemutatott egy hangfelvételt, amelyben egy illető azt állította, hogy fejenként kétezer forintot kaphatnak szegény sorsú emberek, hogy szavazzanak a szocialista Kiss Sándorra a jobbikos Farkas Péter Barnabás ellenében az ellenzéki előválasztáson. A portál azt sugallmazta, hogy ebben a körzetben a szocialisták szavazatokat akarnak vásárolni. Mint az később a HírKlikk kiderítette,

egy ordas nagy kamuról van szó, ugyanis a hangfelvételen szereplő férfinek tízezer forintot ajánlottak fel, hogy felolvassa a lejárató szöveget!

Az arcát is vállaló férfi elmondta, hogy nem tiszta a lelkiismerete az ügy miatt,  de szüksége volt a családjának a pénzre. Ám még cifrább dologok is előfordultak ebben a körzetben az előválasztás során, hétfőn az Ózdon kihelyezett előválasztási sátor körül

„verőlegények” jelentek meg, akik megfenyegették azokat a választókat, akik nem a jobbikos jelöltre akartak szavazni!

A sátor mellett csoportosuló „kopaszokról” fényképeket és videót is készítettek a helyiek. A módszerek már ismerősek a Fidesztől: kopasz verőlegények, kamu lejáratások, megfélelmlítés, hazugság és erőszak. Pontosan azok a dolgok, amiknek a leváltására szövetkeztek az ellenzéki pártok! Minden jóérzésű választónak nemet kell mondania ezekre a cselekményekre, mert nem csak a Fideszt akarjuk leváltani, de azt a mentalitást, azokat a módszereket, ami Orbánékat jellemzi.

Tisztességes politikusokra van szükség a parlamentben, nem pedig verőlegények segítségével odajuttatott alakokra!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!