Orbán nem hátrált meg – Tovább folytatja kicsinyes bosszúját!

Fotó: Northfoto

Továbbra is azon az úton megy tovább a magyar kormány, melyet a 2018-as önkormányzati választás után jelöltek ki.

Az akkori bukás, melyben például a főváros irányítását is elvesztették, mélyen megviselhette Orbán Viktort, mivel azóta több alkalommal is úgy osztottak ki fejlesztési pénzeket, hogy azokat javarészt csak olyan kerületek és települések kapták, melyeket fideszes polgármester irányít.

Hasonló folyamatot lehetett megfigyelni a kedd este megjelent Magyar Közlönyben, melyben Orbán Viktor aláírásával jelent meg az a kormányhatározat, amivel összesen 14,7 milliárdot osztanak szét több budapesti kerület között – számolt be róla a 444.hu.

A fejlesztési támogatásokat kivétel nélkül csak fideszes, vagy a kormánypárt által támogatott “független” vezetésű önkormányzatok kapják!

  • 3 milliárd 972 millió forintot kap útfelújításra az V. kerület, ahol a polgármester Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP).
  • 1 milliárd 9 millió forint jut a X. kerületnek az újhegyi orvosi rendelő felújítására, az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő fejlesztésére, a sportliget fejlesztésére és egy földút lebetonozására. A polgármester itt is a Fidesz-KDNP embere.
  • 3 milliárd 281 milliót osztanak ki a XVII. kerületnek a Rákoshegyi Közösségi Ház fejlesztésére, útfelújításra illetve földutak lebetonozására. A kerület polgármestere Horváth Tamás (Fidesz-KDNP).
  • 911 millió jut a XX. kerületnek a Kossuth Bölcsőde fejlesztésére, a pesterzsébeti Duna-parti sétány fejlesztésére és útfelújításra. Itt Szabados Ákos polgármester függetlenként indult a választáson, de a Fidesz támogatta őt.
  • 2 milliárd 314 milliót kap a XXI. kerület útfelújításra és földút szilárd burkolattal történő ellátására. A csepeli polgármester szintén a Fidesz-KDNP-hez tartozik.
  • 600 milliót kap a Fidesz-KDNP vezette XXII. kerület az Elágazás park fejlesztésére és útfelújításra.
  • 230 milliót pedig a függetlenként induló (de a Fidesz támogatta) Bese Ferenc vezetésével működő XXIII. kerület kap informatikai fejlesztésre és játszótér kialakításra.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!