Elk*rtuk: már magyarázkodik a Dobrev Klárát alakító színésznő!

Kiderült, ki játssza Dobrev Klárát az Elk*rtuk című filmben. Gubás Gabi első megszólalásában máris azt magyarázza, miért is vállalta el Gyurcsány Ferenc feleségének szerepét.

Kiderült, hogy Gubás Gabi alakítja Dobrev Klárát az Elk*rtuk című filmben. Mindezt a film Facebook oldalára kikerült rövid videóinterjúban hozták nyilvánosságra. Ebben Gubás Gabi arról beszél, hogy amikor először elolvasta a forgatókönyvet, nagyon jónak találta, és az fogalmazódott meg benne, hogy „ez a történet elsősorban emberekről szól, és éljenek bárhol, legyenek bárhol, álljanak bármilyen oldalon, mindig a cél szentesíti az eszközt, csak nem mindegy, hogy mi a cél és mi az eszköz.” Gubás Gabi elárulta: érzi a politikai felhangokat.

A színésznő szinte magyarázkodva mondta: szívesen kimaradt volna a filmből.

„Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt, ugyanis volt már részem meghurcoltatásban” – mondta és felidézte, hogy miután eljátszotta Tóth Ilonát az 56 06 című Mohácsi János-féle darabban, még akkor is kapott gyalázkodó sms-eket, illetve telefonhívásokat, amikor már rég leadta a szerepet, mert 8 hónapos terhesként épp az első gyermekét várta. A magyarázkodás ezután is folytatódott: a színésznő elárulta, azért vállalt szerepet a filmben, úgy gondolja, majd ezzel kinyílt számára egy ajtó.

„Csak később fogom megtudni, hogy miért volt fontos ez nekem, főként az emberi fejlődésemben.”

Gubás Gabi szerint most, hogy leforgatták a filmet, arra jutott, hogy Klára szerepe nála volt a legjobb kezekben. Mint mondta, próbált közös pontot találni az általa megformált szereppel, és ez Klára férje melletti kitartása és a maximális lojalitás volt. Azt, hogy a politikai célok miatt leforgatott filmben ki játssza Gyurcsány Ferencet, Gubás Gabi nem árulta el.

A színésznővel készített interjút itt lehet megnézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!