Kidobták az ellenzéki politikusokat egy étteremből!

Döbbenetes incidens történt Márki-Zay Péter és Pálinkás József debreceni fórumán: az étterem tulajdonosa egyszerűen kidobta az ellenzéki politikusokat a hallgatóságukkal együtt!

Az utcán fejeződött be Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) vasárnap esti beszélgetős fóruma Debrecenben, mivel a helyi Belga Sörözőből

a vendéglátóhely tulajdonosa egyszerűen kidobta  a két politikust és hallgatóságát.

Pálinkás József a Debreceni Nap nevű portálnak elmondta: a férfi, aki távozásra szólította fel őket, elég fenyegetően lépett fel. „Bár a söröző tulajdonosa/üzemeltetője rendőrségi intézkedést nem említett, de eléggé agresszívan lépett fel.

Miután közölte, hogy azonnal távozzunk, lekapcsolta a világítást.”

Pálinkás József szerint a teremben semmi nem történt, ami indokolhatta volna a történteket. A teremben csak ők voltak, normál hangerővel beszélgettek, amit a Facebookon is közvetítettek. A társaság később vacsorázni is szeretett volna, de ekkor megjelent az étterem tulajdonosa és mindenkit távozásra szólított fel.

A férfi ingerülten csak annyit mondott: a társaság nem arra foglalt helyet, ami történt.

A fórum végül az utcán folytatódott, majd a résztvevők egy másik étteremben vacsoráztak. Pálinkás József a történtekről a Facebookon is beszámolt.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!