Retteg a Fidesz Karácsonytól – nem fogja elhinni, mit tettek ellene

Sok beszélgetés, komoly, megfontolt döntések során jutott el oda Karácsony Gergely, hogy elinduljon miniszerelnök-jelöltnek. A 444.hu-nak most adott inerjújában elmondja a véleményét a vetélytársairól, és arról is, miként támadja őt a Fidesz.

“Nagyon tisztelem és becsülöm az ellenfeleimet, de nem látom, hogy lenne tervük, hogyan nyerjék meg a választást. Úgy vélik, ha az ellenzék összeáll, akkor nyerünk.

Szerintem ez nem így van. Ha összeállunk, akkor van esélyünk nyerni.

Az a különbség, hogy nem látom a többieknél azt a politikai stratégiát, amivel a bizonytalan szavazókat el lehet hozni a változásra szavazni. Mindenki miniszterelnök-jelöltként a pártját akarja pozicionálni, de senki sem készül arra, hogy valóban miniszterelnök lesz.” – mondja Karácsony, aki az interjú során kifejti, nála nem egyszerű kamánystratégiáról és kampányfogásról van szó, amikor arról beszél, hogy az országot egyesíteni kell politikailag, és nem összetéveszteni a NER-t mozgató, abból meggazdagodó elitet, a rájuk szavazóktól:

“ne essünk abba a hibába, hogy amikor egy szűk elitréteggel akarunk háborúzni, akkor háborúba visszük a fél országot.”

Azt, hogy a Fidesz is erősen tart attól, hogy Karácsony Gergely lesz Orbán Viktor kihívója a jövő évi választáson, mi sem mutatja jobban, minthogy a közösségi médiában (Facebook, Youtube nagyon jól mérhető)

kétszer annyit költöttek ellene, mint az összes többi jelölt ellen együttvéve!

Ennél sokkal rosszabb az arány a propagandasajtóban, mint a fizetett hirdetések esetében. “Nagyjából 10-szer annyi lejárató cikk jut rám, mint az ellenzéki riválisaimra. Ezek az adatok eléggé világosan kijelölik, hogy a kormányoldal elsősorban az én jelöltségemet szeretné megakadályozni.” – mondja Karácsony a mesterséges intelligencia segítségével végzett tartalomelemzés eredményéről.

A teljes cikket a 444.hu-n tudják elolvasni, hosszú, sok kérdést taglaló írásról van szó, mindenképpen ajánljuk a figyelmükbe.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!