Megszólalt egy bennfentes Mészárosék esküvőjéről: mindenkit átvert a jegyespár?

Hónapok óta találgatások tárgyát képezi, hol tartja majd Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az esküvőjét. A hírek eredetileg Tihanyról szóltak, most azonban egy bennfentes új helyszínről számolt be a Blikk Rúzsnak. Ha a titkos informátornak igaza van, úgy Mészárosék szándékosan hagyhatták a bulvársajtót abban a hitben, hogy Tihanyban lesz az esküvőjük, miközben a valóságban teljesen máshova tervezik.

A bennfentes arra alapozza a helyszínváltást, hogy kiszúrta Várkonyit, amint elkezdett követni egy dominikai esküvőszervezőt. Persze ez még nem bizonyítja, hogy ott is tartanák az esküvőt, a megszólaló szerint viszont akár tarthatják két helyen is, Dominikán mondanák ki az igent, a lagzit pedig később megtartanák Tihanyban.

Ezt az informátor úgy foglalta össze a lapnak:

A világraszóló lagzit több száz meghívott társaságában megülik Tokajban valamikor a szüret környékén. Ezzel minden igényt kielégítenének. Lenne elegáns esküvő és hagyományos lagzi is. De hogy őszinte legyek, a teljes igazságot csak ők tudják

– fogalmazott az informátor, hozzátéve: azt is “hallotta”, hogy Andi lánya, Nóri a nyolcadikat már nem a Budaörsi 1-es számú általános iskolában járja, mert átíratták az egyik legelitebb és ennek megfelelően legdrágább budai suliba.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!