Brutálisan beleszálltak Tóth Gabiba: “Aki k**vának áll, ne csodálkozzon, ha megb@***ák”

Pfuuu de k*rva unalmas!!! “Aki kur…nak áll, ne csodálkozzék , ha megb@sszák!” Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa? inkabb maradj csendben, most màr és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszàba és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni. Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek ..( természetesen a rád jellemző közönségeséggel )

írta közösségi oldalán Baukó Éva, a Való Világ 4. szériájának egyik volt szereplője.

Nem Baukó az egyetlen, aki betámadta Tóth Gabit, az énekesnőt rengeteg kritika érte az utóbbi időben a váratlan keresztény-konzervatív fordulata miatt. Tóth a napokban azzal hárította a kritikákat, hogy szerinte csak “keresztény hite” miatt támadják az emberek (ez egyébként egybeesik a Fidesz véleményével, ami szintén ezzel a szöveggel védte be Tóthot), terelve arról – a Fideszhez hasonlóan -, hogy a többség

valójában nem a hitét, hanem annak hitelességét kritizálta.

A hitelességi problémát remekül példázza Tóth kapcsán, hogy miközben vasárnap napközben az Eucharisztikus kongresszuson vezette fel Ferenc pápa szentmiséjét, este a TV2 tehetségkutató műsorában kamerák előtt már “szabad melleket” követelt minden nőnek. Bővebben a jelenetről itt írtunk:

Íme a Fidesz új kedvence: Tóth Gabi minden gátlását levetkőzte a TV2 stúdiójában – videó!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!