Szétszedték a kommentelők Orbánt a 9/11-re emlékező érzéketlen levele miatt

Mint megírtuk: Orbán Viktor szombat reggel levelet juttatott el az MTI-hez a szeptember 11-i terrortámadások 20. évfordulójára emlékezve. Párhuzamot állítva a 14 évvel későbbi migrációs válsággal azt írta:

A 2015-ös európai migrációs válság a terrort is behozta Európába. Az Afganisztánban történtek mindannyiunk számára újra aggodalomra adnak okot. A biztonsági fenyegetettség szintje emelkedik, a térség instabilitása pedig jelentős kockázatokat jelent Európa számára is. Magyarország megvédi Európa határait.

A migrációt a szeptember 11-i terrortámadással összemosó levele miatt többen felháborodásuknak adtak hangot a közösségi médiában. Összegyűjtöttünk egy csokorral a dühös kommentekből:

Arról beszélj dagadék, mit építesz Hatvanpusztán!

A miniszterelnök azt írta: két évtizeddel a támadás után „még mindig fájó szívvel emlékezünk a több ezer ártatlan áldozatra”. “
Ja, csak a 30 ezer magyar covid-halottra nem emlékszel fájó szívvel, igaz annak a fele miattad halt meg.

Csicskagyerek, úgy “véded Európa határait”, hogy Ausztria kénytelen a belső határ védelmére különleges egységeket szervezni, mert szerintük csak azok nem jutnak át Magyarországon, akik út közben árokba borulnak.

Azért van annak egy diszkrét bája mikor Európa megmentőjeként reklámozza magát az, aki évek óta azon dolgozik, hogy szétverje az Uniót 🙂

Jó pénzért még vízumot és tartózkodási engedélyt is kiadunk, mint Ghaith Pharaonnak, akit az egész világ körözött és közben Orbán mellett vett házat:-)))

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!