Szétalázta a humorista a fideszes pártkatonát: „Te pénzosztogató senki!”

Nincs rá jobb szó: szóban szétrúgták Demeter Szilárd hátsóját! A fideszes pártkatonába Farkasházy Tivadar szállt bele páros lábbal.

A humoristát az bőszítette fel, hogy Demeter Szilárd miniszteri biztos, a Petőfi Kulturális Ügynökség vezetője a Mandiner oldalán az előválasztásokra mozgósító videoklip szereplőit gyalázta. Mint ahogy azt mi is megírtuk, a dalhoz készített felvételen szereplő neves művészeket – többek között Cserhalmi Györgyöt, Csákányi Esztert, Hegyi Barbarát, Pogány Juditot, Gálvölgyi Jánost, Kulka Jánost, Gerendás Pétert és Hámori Ildikót – Demeter azzal vádolta, hogy „adnának egymásnak ösztöndíjat, kitüntetést, állást, megbízást, de nem tehetik, mert a Fidesz van kormányon.” Majd azt is hozzátette: egy esetleges kormányváltást követően ezekre a művészekre a pokol vár, mert „felfalják majd őket a saját kineveltjeik”, akik majd egymásnak fogják adni az ösztöndíjakat és a zsíros állásokat. Erre reagálva Farkasházy Tivadar a Facebook-on egyszerűen szétalázta a fideszes kultúrharcost. A humorista már a megszólítást is erősen indítja:

„Ide figyelj, te pénzosztogató senki! Valaha csináltál bármit, ami egy lapon említhető a szádra vettek teljesítményeivel?

Amire egy ország felkapta a fejét? Mert az ő életművükből napestig sorolhatnám azokat a dalokat, szerepeket.”

Farkasházy ezután úgy vonja kérdőre Demeter Szilárdot, hogy az egyben a jelenlegi fideszes pénzlenyúlókkal szembeni komplett vádirat is.

„Mit gondolsz, be akarnak ülni valami havi ötszázezres bizottságba vagy kormánytámogató akadémiába? Jutka 77 évesen birtokot akar Rákay Philip mellett? […] Vagy 25 milliós esti showdereket gyártanak majd a köztévének négyesben? Beveszik Hernádi Jucit és Péterfy Borit is? […] Bródy tán attól fél, hogy leveszik az István, a királyról és Lezsákot írják a helyébe?

Falusi Mariann vokálozni akar Leslie Mandoki dobja mögött? Lang Györgyi új tolókocsira hajt?”

Farkasházy végezetül felteszi a kérdést Demeternek, hogy felfogta-e, kiknek ment neki? „Belemarsz mesterek bokájába, mint Orbán Ráhel táskás kutyusa? Akkor már miért nem munkásőr hajlamúak, mint Szijjártó szerint az UEFA? Vagy az Boris Johnson? A te pozícióidban hogy vetemedhetsz ilyesmire? Te vagy a férfi Schmidt Márió?”

A fideszes pártkatonát alázó bejegyzést itt lehet elolvasni:

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!