A képviselő szavazata miatt a családján állt bosszút a DK-s polgármester

Az ellenzéki összefogáshoz méltatlan hírt kaptunk Tatabányáról, ahol a DK színeiben politizáló önkormányzati képviselőnél, Hoffer Dávidnál telt be a pohár pártja polgármesterének, Szücsné Posztovics Ilonának a viselkedésével. Még egy lapáttal rátett erre Varjú László Hoffer által állított viselkedése.

Hoffernek nem kicsit lett elege, hanem nagyon, méghozzá annyira, hogy ki is lép a Demokratikus Koalícióból! Mint ahogy a Facebook posztjában beszámol róla, úgy érezte, csak

egy gombnyomkodó szavazó automataként számítanak rá,

véleménye süket fülekre talált, így kénytelen volt a szavazatával kifejezni álláspontját. Ám ekkor fenyegetőzést és kioktatást kapott az alpolgármestertől, majd közgyűlés utáni napon az évek óta a városházán dolgozó édesanyját lefokozták, áthelyezték és a folyamatban lévő béremelését visszavonták. Véleménye szerint, aki közelebbről megtapasztalta a polgármester asszony vezetési stílusát, aki belátott már a bájos mosolya mögé, olyan nagyon nem is lepődhet meg ezen.

Ennél viszont jóval meglepőbb az az állítása, hogy Varju László, a DK alelnöke is felhívta és fenyegető hangnemben a szavazatának a megváltoztatására, és a polgármester kritika nélküli támogatására szólította fel.

“Így aztán nekem kellett lépnem és elhagynom azt a pártot, amely szavakban demokrata, tetteiben pedig diktatórikus!”

– írja Facebook posztjában Hoffer.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!