Borult a bili – Kiderült, hogy mit tervezgetett már hónapok óta a kormány!

Orbán

Több magas rangú kormányzati forrás is elárulta, hogy az Orbán-kormány már májusban elhatározta, milyen kormányzati kommunikációval rukkolnak elő az ősszel!

A Népszava közlése szerint, a Fidesz vezetőség egy régi, jól bevált, de lebutított, kifejezetten egyszerű taktikát húzott elő a fiók aljáról, hogy azzal támadják majd Karácsonyt, akitől a legjobban tartanak.

A lapnak nyilatkozó kormányzati forrás szerint ez a stratégia a nemrég útnak indított “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című petíció,

melynek egyedüli célja, hogy Karácsony Gergelyt “összegyurcsányozzák”!

Ezzel pedig teljesen egyértelművé vált, hogy a kormányt egyáltalán nem az érdekli, hogy leszorítsa az egyre jobban elszabaduló árakat, erősítsék a gazdaságot, a nyugdíjakat és a minimálbért, vagy javítsák az egészségügy helyzetét, hanem egyedüli céljuk a legerősebbnek tartott ellenfél lejáratása, az ellenzéki szavazók elbizonytalanítása, hogy tovább folytathassák az ország kifosztását!

A lapnak nyilatkozó forrás azt is kiemelte, hogy ezt a taktikát korábban már sikerrel vetette be a kormány. A Fidesz ugyan ezt csinálta 2012-2013-ban, amikor Bajnai Gordont “tolták rá” a 2004 és 2009 között regnált miniszterelnökre az “együtt tették tönkre az országot” kampánnyal.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!