Egy járókelő megelégelte a Fidesz hazugságkampányát: ezt a videót látnod kell

Vajda Zoltán, Budapest 13. választókerületének előválasztási képviselőjelöltje osztotta meg Facebook-oldalán azt a szombaton készült videót, melyben egy idős bácsi alaposan beolvasott Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselőnek, aki épp aláírásokat gyűjtött a helyi piacon Karácsony Gergely ellen.

A felvételen a bácsi a Fidesz több kínos ügyével is szembesítette a választópolgároktól látványosan elszokott, kínosan feszengő politikust: Mészáros Lőrinccel, az eltüntetett magánnyugdíjpénztári vagyonnal, az elszabaduló inflációval, ami miatt 400 Ft alatt már egy kiló kenyeret sem tud venni. A felvétel egy pontján Kovács Péter fideszes polgármester próbálta kimenteni Szatmáryt, de nem járt sikerrel. Nem véletlen, hogy a fideszes képviselő nem sokkal a felvétel után állítólag távozott az aláírásgyűjtésről.

Vajda posztjában az alábbi szavakkal ajánlotta a videót:

A Kubatov-lista frissítésére szolgáló eszement petíciójukra ugyanis pártutasításra a kerületünk fideszes országgyűlési képviselőjének is gyűjteni kellett az aláírásokat, ennek számára nem várt új élménye, hogy szemtől szemben tálalta magát állampolgárokkal. Ha van bő 10 percük, nézzék meg ezt a videót, amely bemutatja, milyen az amikor Szatmáry Kristóf találkozik a valósággal.

Itt a videó:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!