Karácsony fontos felhívást intézett a DK-hoz: “Legyenek szívesek, és hagyják ezt abba”

Karácsony Gergely hétfő kora reggeli élő Facebook-bejelentkezésében arra kérte a DK-t, hogy hagyjon fel azzal, hogy a Fidesz-közeli Századvég felmérésére hivatkozva fizetett hirdetésben erősen megkérdőjelezhető valóságtartalmú információkat terjeszt róla.

A főpolgármester úgy fogalmazott:

Mielőtt nagyon bedurvulna az ellenzéki előválasztási kampány, szerintem érdemes néhány cölöpöt leverni. Az például szerintem nem oké, hogy a DK fizetett hirdetésben tolja a Századvég – értitek a Századvég – kutatását arról, hogy Orbán Viktor mennyire verhetetlen az ellenzéki jelöltek és főleg általam. Szerintem a Századvégre ne hivatkozzunk és ne terjesszünk valótlan információkat.

A 444 kiszúrta, melyik hirdetésre gondolhatott Karácsony: az Europálya nevű, magát függetlennek mondó, de a valóságban DK-közeli Facebook-oldal tett közzé egy posztot, melyben azt írták:

Ellenzékiként a félelmünk beigazolódott: Karácsony Gergely nem tudja legyőzni Orbán Viktort. Nem lehet csak Budapestről választást nyerni, ezért olyan miniszterelnök-jelölt kell, aki vidéken is népszerű!

Beszédes, hogy az általános gyakorlatukkal ellentétben a posztból ezúttal szándékosan kihagyták, hogy a felmérést a Fidesz-közeli Századvég készítette. Az Európálya nem először próbálta meg lejáratni Karácsonyt: ahogy a 444 is megjegyzi, egy esetben pl. Fidesz-módra azzal támadták, hogy későn kel, ellentétben Dobrev Klárával, akire mindig időben lehet számítani.

444
Forrás: 444
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!