Óriási trükköt vetettek be, hogy eltitkolják mekkora is a baj

A kormány szerint a magyar egészségügyi rendszer jól állta a sarat, mi több, Európa egyik legjobban teljesítő rendszere. A tények ugyan teljesen mást mutatnak, ám a kormányzatot a valóság soha nem tudta befolyásolni, ha önnön teljesítményéről volt szó. A 30 ezer koronavírusban elhunyt mellett, amivel világviszonylatban a másodikok vagyunk, most egy másik elgondolkoztató szám látott napvilágot.

Egy egészségügyi rendszer összeomlása nem úgy következik be, hopgy ledőlnek a falak, üszkös romok vannak a kórházak helyén, hanem úgy, hogy emberek halnak meg vagy szenvednek feleslegesen, a megfelelő ellátás hiányában. Magyarországon pontosan ez történt. Sokszor, sokan írtak már róla, hogy az elkésett és elhibázott intézkedések miatt haltak meg nálunk a legtöbben lakosságszámarányosan Európában,

mindezt úgy, hogy közben a kórházakban szinte csak a koronavírusos esetekkel foglalkoztak!

Ne legyünk igazságtalanok, az életmentő beavatkozásokat elvégezték, de tízezreket küldtek haza a kórházból, hogy legyen hely a koronavírus fertőzöttek részére,

több mint 40 százalékkal csökkent az orvosi kezelések száma

a gyermekgyógyászatokon, a fülészeti, szemészeti szakellátásoknál, a hepatitisz kezelésével kapcsolatos szolgáltatásoknál, a különféle sebészeti beavatkozásoknál, és rengeteg műtétet elhalsztottak, mert egyszerűen nem volt rá kapacitás. Így történhetett meg az, hogy 25 ezerről (ami már önmagában nagyon magas szám)

41 ezer fölé nőtt azok száma, akik valamilyen beavatkozásra várnak!

Ezt a 60 százalékos növekedést senki nem tudja, hogy mikor tudják majd behozni, úgy, hogy minden valószínűség szerint nyakunkon a negyedik hullám. Mindezt a kormányzat megfejelte azzal, hogy statisztikailag kimutatták, hogy ugyanannyi pácienst kezeltek mint eddig. Ezt pedig azzal a trükkel érték el, hogy azokat is ellátottként regisztrálták, akiknek az oltást adták be. Valljuk be, ha az egészségügy megszervezéséhez nem is, de a trükközéshez azért értenek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!