Íme a Fidesz új kedvence: Tóth Gabi minden gátlását levetkőzte a TV2 stúdiójában – videó!

Sokakat megdöbbentett Tóth Gabi gyökeres átalakulása az utóbbi hónapokban. Többen nem értik, hogy válhatott egyik pillanatról a másikra keresztény-konzervatív előadó a Megasztár egykori vadóc énekesnőjéből, a tinik lázongó bálványából.

Egyes értelmezések szerint anyagi megfontolások vezérelhették Tóthot az átalakulásban: 33 éves korára veszített fiatal rajongótáborából, a kieső figyelmet pedig a hatalom szempontjából kedves imidzsváltással próbálja orvosolni. Erre utalhat, hogy Tóth feltűnően keresett lett az utóbbi időben kormánypárti körökben, legutóbb már arra is felkérték, hogy Ferenc pápa szentmiséje előtt énekeljen. Hogy mennyire rövid idő alatt fogadta be Tóthot a fideszes holdudvar, azt jelzi, hogy az imidzsváltásra vonatkozó kritikák ellen több kormánypárti megmondóember is hevesen kikelt a napokban, mondván: Tóthot nyilván csak a “keresztény hite miatt támadhatják”.

Kíváncsiak lennénk, vajon így gondolnák-e a TV2 frissen kirakott promóvideója láttán is, melyben a csatorna a héten újrakezdődő tehetségkutatóját, a Sztárban sztár leszek!-et népszerűsíti. Tóth az egyik mentort alakítja a műsorban. A promózott jelenetben az egyik női jelentkező mutogatni kezdte a melleit a produkció közben, mire Tóth felállt az asztaltól, és azt kiáltotta:

“szabad melleket minden nőnek”, majd maga is elkezdte illegetni a melleit, amin a férfi mentortársai, majka és pápai joci jót mulatoztak.

Őszintén kíváncsiak lennénk, vajon Erdő Péter is ilyen jól szórakozna-e a produkción, illetve mit szólna ehhez a magatartáshoz a Fidesz, méltónak találnák-e Tóthot arra, hogy ő vezesse fel Ferenc pápa szentmiséjét a budapesti eucharisztikus kongresszuson.

Itt nézhető vissza a jelenet:

Tegnap itt írtunk arról, hogy fogadta az internet népe Tóth ultramagyarkodós új videoklipjét:

Kiakadt az internet Tóth Gabi nagymagyarkodós új videoklipjén: “Hiteltelen, ízléstelen”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!