Kiakadt az internet Tóth Gabi turbómagyar videoklipjén: “Hiteltelen, igénytelen”

Nagy változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban a Megasztár egykori énekesnője: virgonc popsztárból kormányközeli keresztény nagyasszonnyá vált. Az identitásváltásról nemrégiben azt nyilatkozta: naiv, fiatal lányként azt gondolta, hogy mindenre igent kell mondanania, mert azt hitte, ha másoknak megfelel, engedik, hogy egyszer az ő akarata érvényesüljön. Szerinte azért nem hiteltelen az átalakulása, mert ő kezdetben is ilyen volt, csak mások levezették az útról, most viszont szerencsére sikerült visszatalálnia.

Egyelőre bejönni látszik a váltás az énekesnőnek: először arra kérték fel, hogy énekeljen Ferenc pápának a szeptemberi Eucharisztikus kongresszuson, most pedig

új videoklippel jelentkezett, amelyet már látványosan ner-kompatibilissé faragtak.

Az én szívem címet viselő videoklip elsőre olyan, mintha a magyarság egy paródiája lenne, minden van benne, amit sztereotipikusan a magyarokhoz szokás kötni:

csipkés terítő, trappista sajt, pálinka, néptánc, parasztkolbász, lóháton vágtatás, szeletelt kenyér.

A klip egy pontján egy pap is feltűnik, akinek Tóth odaint az esztergomi Bazilika előtt, miközben némiképp ellentmondásosan épp az erdőben szeretkezésről énekel.

Hogy a NER-kompatibilis üzenetet (aki nem hívő vagy konzervatív, az nem is magyar) mennyire tudja hitelesen képviselni Tóth, azt jól mutatja, hogy a klip megjelenését követően a közösségi médiát egyből elöntötték a hüledező és dühös kommentárok. Többségük azt kifogásolta, hogy a stílus egyáltalán nem illik Tóthhoz, sokkalta illene inkább Péter Szabó Szilviához, a NOX énekesnőjéhez.

Néhány ezekből:

Dal szövege tetszok, zene is, de Tóth Gabi hangja, megjelenése nem! Valahogy (nekem) nagyon nem ál össze. Ha a dalt Péter S. Szilviához, kisugárzásához, stílusához, eddigi munkájájoz képzelem, sokkal jobban az ő stílusa. Gabi hangja nekem kevésnek tűnik hozzá.

Bocs de azt hittem,hogy Péter Szabó Szilvia van a képen!!?? Nem ciki ez,valakit teljesen lemajmolni?

Ez viccnek is rossz. Sokkal jobb énekesnőink vannak, miért kell megerőszakolni ezt a stílust…

Jó a dal jó a ritmus,de ez nem Tóth Gabi. Ezt a műfajt hagyjuk meg Péter Szabó Szilvinek. Ő igen a műfaj királynője. Gabi énekelj mást. Bocsi

Kossuth díjat neki is!!!

A tetkó is ősmagyar?

Ízléstelen, igénytelen, förtelem.

A klip:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!