Durva dalt írtak Orbánék bukásáról!

A Fidesz bukásáról is szól Lovasi András legújabb dala. A videoklipet – amire a HVG hívta fel a figyelmet – három nap alatt csaknem húszezren nézték meg a Youtube-on.

„Ez a dal arról szól, hogy elviszlek Ából Bébe” – így kezdődik az énekes legújabb száma, amely azt a reményt fogalmazza meg, hogy egyszer majd minden jobb lesz. A rossz emberek ugyanis ott maradnak „Ába”, míg „Bébe’ lesz majd az igaz ember boldogsága.” A szeptemberben megjelenő, Grand Hotel Halmahera című szólólemezen szereplő dal pikantériája, hogy

Lovasi megénekli Orbánék bukását!

A dal közepe táján ugyanis a globális klímaváltozással együtt egyértelműen a Fidesz hatalmának végét is ecseteli az énekes, méghozzá elég durva vízióval: „Menet közben mondom baby az opciókat / Hogy van igazság a földön és

a fényes holnap beléhasít és belét ontja a büszke NER-nek,

Aztán a globáltőkén a körülmények végigvernek / A Soros Györgyöt meg nedves rongyként lebegteti / A sarki jégből olvadt tenger rossz lesz neki.”

Az új album Lovasi András harmadik szólólemeze lesz a 2001-es Bandi a hegyről és a 2019-es Tűzijáték délben után. A dalt az alábbi videóra kattintva lehet meghallgatni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!