Egy bulvárlap titokban lefotózta Szájert, aki erre közölte, hogy feljelentést tesz

Fotó: Népszava

Először sikerült fotót készítenie a Blikknek decemberi bukása óta Szájer Józsefről. A volt EP-képviselőt balatoni nyaralójában, házimunkavégzés közben kapta le a bulvárlap.

Szájer éppen frissen mosott, illatos ruhát teregetett vízparti villája kertjében. A képek tanúsága szerint a volt politikus némiképp megváltoztatta külsejét:

lefogyott, a legendás szakállát pedig levágatta.

A lap utánakérdezősködött a környéken, mit tudnak a közelben lakók Szájerről, ám legtöbbjük azt sem tudta, hogy errefelé lakik. Egy férfi mondta csak azt, hogy néha szokta a Balatonban látni úszni,

“de általában csak messziről, az utcán még sosem futott össze vele.”

A Blikk szeretett volna interjút kérni a politikustól, ezért becsöngettek hozzá. Egy hölgy jött ki, aki közölte, nincs itt Szájer, amikor pedig felvetették, hogy ez az ő háza, rávágta, hogy “ahhoz nekik semmi közük”.

Fotókat a politikusról ITT tekinthetnek meg.

FRISSÍTÉS:

Szájer szerda délután közleményt jelentetett meg a honlapján, melyben közölte, hogy jogi eljárást indít a Blikk ellen a fotók miatt, illetve amiatt, mert a cikkben szerinte több valótlan állítást is tettek. Szájer azt írta:

“A mai napon egy napilap cikket és több fotót közölt rólam. A cikkben valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek. Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Sem a képek sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járultam hozzá, azzal a lap a személyiségi jogaimat megsértette. Az ügyben jogi eljárást indítok.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!