Megdöbbentő, ki hirdetett meg tüntetést Orbán hivatala elé: erre nem számítottak?

Tüntetést hirdetett meg Orbán Viktor hivatala elé a Fidesszel általában készségesen együtt kollaboráló Mi Hazánk. A demonstrációt a vakcinák ellen hirdette meg a szélsőjobboldali párt.

Dúró Dóra, a párt utolsó politikusa, akit még nem tiltottak ki Facebookról, bejegyzésében a tüntetést azzal indokolta, hogy az újabb foglalkozási körökben kilátásba helyezett vakcinakötelezések alkotmányellenesek, mivel a kormány azzal zsarolja az embereket, hogy oltassák be magukat, különben elveszik a munkájukat.

“A Mi Hazánk az Alkotmánybírósághoz fordult, a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében közzétéve a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az egészségügyi dolgozók számára”

– jelentette be Dúró.

Hozzátette: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, inkább az oltások valódi következményeiről kellene beszélni.

“Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki a vírus kockázatától jobban fél, az magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés vagy diszkrimináció elfogadhatatlan. Ellenezzük a gyerekek oltását, mivel az háromszor halálosabb rájuk, mint maga a koronavírus az USA járványügyi és betegségmegelőzési központjának adatai alapján, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt is üzeni Orbán Viktornak: „Hagyják békén a gyerekeinket!”

– írta bejegyzésében a politikus.

A tüntetésen a főszónok mellett Dúró, Dr. Horváth Attila orvos, a párt országgyűlési képviselőjelöltje, valamint Árendás Mónika egészségügyi szakdolgozó szólal fel.

A kormány egyelőre nem reagált a tüntetés hírére, ami meglepő, tekintve, hogy tavasszal az ellenzék legapróbb keletivakcina-kritikus megjegyzéseire még egész lejáratókampányt indítottak, oltásellenesnek beállítva az ellenzéket. Ennek fényében merőben furcsán veszi ki magát, hogy miután egy állítólagos ellenzéki párt konkrét oltásellenes tüntetést hirdet meg a miniszterelnök hivatala elé, még csak nem is kommentálják az esetet.

(Propeller nyomán)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!