Itt az év fideszes bunkója! Még Ádernek is beintett!

Nem volt hajlandó kezet fogni egy MSZP-s parlamenti képviselővel a Tolna Megyei Kormányhivatal elnöke, aki a köztársasági elnöknek is beintett.

Az év bunkóságát mutatta be Horváth Kálmán, a Tolna Megyei Kormányhivatal elnöke. A Hírklikk információi szerint ugyanis az augusztus 20-i szekszárdi megemlékezésen

a fideszes állami hivatalnok nem volt hajlandó kezet fogni Harangozó Tamás országgyűlési képviselővel!

A portál birtokába került fotón jól látszik, hogy az MSZP frakcióvezető-helyettese hiába nyújtja kezét a kormányhivatali vezető felé, a férfi – aki régebben a helyi Fidesz elnöke volt – nem fogadja el a gesztust, hanem összekulcsolt kézzel áll tovább. Az eseménynek tanúja volt Szekszárd fideszes országgyűlési képviselője is, aki viszont elfogadta a szocialista politikus kéznyújtását.

A Hírklikk telefonon elérte Harangozó Tamást, aki megerősítette a történteket. Az ellenzéki politikus elmondta: nem Horváth Kálmán magánembernek nyújtott kezet, hanem az általa képviselt hivatalnak, a munkatársainak, az államigazgatás összes dolgozójának. A fideszes hivatalnok faragatlanságára az MSZP-s politikus úgy reagált: „Nekem volt gyerekszobám.”

Az eset igazi pikantériája viszont az, hogy a kézfogás látványos visszautasításával

az év fideszes bunkója Áder Jánosnak is beintett!

A köztársasági elnök ugyanis augusztus 20-ig beszédében arról beszélt, hogy a nemzeti ünnepek évtizedek, évszázadok távlatából is a magyarok összetartozását hirdetik. Azzal, hogy Horváth Kálmán nem fogadta el az ellenzéki politikus kinyújtott jobbját, azt üzente: magasról tesz arra, miket mond Áder János a nemzeti ünnepek által hirdetett összetartozásról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!