Ordas átverésre készül a családi pótlékkal a Fidesz!

Orbán gyerekekkel - képünk a nem az Erzsébet táborban készült

Döbbenetes átverésre készül a Fidesz! Amelyik család nem figyel oda most a családi pótlékra, könnyen pórul járhat!

Pár hét múlva kezdődik az iskola, ami nagyon sok családnak okoz óriási plusz kiadást. Ilyenkor minden forint számít, tudják ezt Orbánék is. Ugyanis

a Fidesz már augusztusban kifizeti a szeptemberben esedékes családi pótlékot.

A kormánypárti politikusok úgy beszélnek erről, mintha ez az eljárás valamiféle ajándék lenne. Nagyon sok családban pedig bedőlnek ennek, mivel a diadalmas bejelentés nyomán azt gondolják: a szokatlan időben érkezett pénz valamiféle pluszjuttatás. Holott erről szó sincs!

A Fidesz átveri a családi pótlékkal az embereket, mivel azt eltitkolják, hogy legközelebb csak októberben fizetnek!

Nagyon sok családban csak akkor döbbennek rá a trükkre, amikor a pénz már elfogyott és szeptemberben hiába várják a családi pótlékot. Az emberek ekkor jönnek rá, hogy szó sincs semmilyen érdemi segítségről!

A Fidesz csupán pár nappal előrébb hozta a kifizetést! Orbánék csak a dátumokkal játszanak, ami miatt

sok családban az előrehozott kifizetést nélkülözés követi!

Erre a cinikus eljárásra reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője, aki sajtótájékoztatóján kijelentette: a Fidesz-kormány egy fillérrel sem emelte a családi pótlékot, ehelyett a hitelek felé terelik a családokat. Nyár végén ugyanis sok szülő csak személyi kölcsönből tudja finanszírozni gyermeke iskolakezdését, emiatt pörög fel az ilyen típusú hitelek piaca. Mint mondta, azért, hogy a családok valódi segítséget kapjanak,

az MSZP azt KÖVETELI, hogy augusztusban ne előrehozott, hanem plusz egy havi családi pótlék járjon a családoknak!

Az ellenzéki politikus szerint ugyanis az iskolakezdés terheinek csökkentésére a dupla családi pótlék jelent érdemi segítséget. Hozzátette: az MSZP kormányváltás utáni programjának egyik legfontosabb eleme, hogy duplájára fogják emelni a családi pótlékot, a gyes és a gyet összege is radikálisan emelkedni fog amellett, hogy az összes családtámogatási juttatás értékállóságát is törvényben biztosítják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!