Kitálalt egy kétségbeesett magyar rendőr: “Mondjuk ki: át lettünk b***va, de csúnyán”

A csalódott rendőr írását a Zsaruellátó nevű Facebook-oldal osztotta meg. Az írás szerint amikor felszerel valaki hivatásosnak, akkor kap egy ajánlatot, amit vagy elfogad, vagy nem.

“De ezeket folyamatosan egyoldalúan módosítani, ráadásul visszamenőleg, na ez már nem biztos, hogy tisztességes. Ezt hívják átb***ásnak”

– írta a posztban a meg nem nevezett rendőr.

Szerinte azokkal szemben járnak el tisztességtelenül, akik az életüket a haza és leginkább az emberek szolgálatának szentelik, politikai nézettől függetlenül. Ennek ellenére olyannyira nem becsülik meg őket, hogy ahogy telnek az évek, azt kell látnia, hogy lemarad a gyerekei életéről, a családi eseményekről, az ünnepekről, éjjel-nappal megy, majd ezért cserébe állandóan visszaírják a betervezett szabadságáról, mert hát “annyira baromi sokan vagyunk, kamuznak nonstop”. A rendőr szerint nem csak őket, de az embereket is hülyének nézik, akik pontosan látják, hogy alig van rendőr az utcán.

“Mielőtt elkezditek a „te vállaltad” stb. szövegeket, gondoljatok arra, hogy én ezt nem vállalaltam. Egy teljesen más rendszerbe szereltem fel, ahol úgy kellett megharcolni a jó helyekért, kihalásos alapon ment minden”

– írta, hozzátéve: régebben el tudott menni szabadságra, tudta, hogy előbb-utóbb előléptetés vár rá, nem kell örökké a szolgálattal járó tragédiák látványában élnie, mert ott lesz a korkedvezmény.

Bevallja: napról napra érzi, hogy nem fogja ezt bírni hatvanx éves koráig, mert vagy az egészsége, vagy a pszichés állapota, vagy mindkettő rá fog menni, “amit azzal honorálnak majd, hogy lapátra tesznek és pont lesz@rják, hogy mit tettem le az elmúlt x évben az asztalra, és ami a legfontosabb: hogy mennyit áldoztam mindezért az életemből”.

“A valamit valamiértből már csak a mi részünk maradt meg, de cserébe nem várhatunk semmit. Se fizuemelés, se életpálya, még csak tervben sincs, nemhogy valamilyen fázisban. Egy járőr már kevesebbet keres bárkinél az országban. A mézesmadzagos hathavi is csak a tábornokoknak lesz jó, annyit kap majd egy parkettás a fent leírt mutatványokért cserébe, mint 12 járőr összesen, akik beledöglenek lassan a szolgálatba. Mert nem érdekli őket. Mert minden meg van oldva, a statisztika csillog-villog, a többi meg nem számít”

– fejtette ki.

Majd arról írt, arra számít, egy hét múlva lemegy az első leszerelési hullám, rengeteg kollégája búcsúzik hamarosan, és “nézi civilként a 6 milliárdos tűzijátékot, amit valahogy sikerült a költségvetésből kigazdálkodni, nem úgy, mint a béremelést.

“Sajnálom az embereket, a családomat, az összes hivatásost. Sajnálom, hogy én sem innen megyek majd nyugdíjba, mert erre nincs reális esély, hogy kibírjam. Már a 3 évet sem írnám alá. Pedig nem ezt érdemli sem a hivatás, sem pedig az állampolgárok”

– zárta a posztot.

Az eredeti szöveg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!