Szembeköpte magát a Fidesz – nem fogja elhinni, mi derült ki a homofób törvény kapcsán!

Hatalmas hazai és nemzetközi felháborodást keltett az a homofób törvény, amely erőteljesen összemossa a pedofíliát és a homoszexualitást, alapvető emberi jogokat sértve. Ám a Fidesz fittyet hány minden kritikára, kijelölte az új gyűlölendő ellenséget. Ám ez nem volt mindig így.

Gyakorlatilag nyugodtan fel is köphettek volna Orbánék, és most alá állhatnának mindazok után, amit most tettek. 2012-ben amikor még nem csomagolta magát báránybőrbe a Jobbik, az akkori szóvivőjük, Mirkóczki Ádám benyújtott egy törvényjavaslatot, mellyel módosítani kívánták a büntető törvénykönyvet (Btk.), a szabálysértési törvényt, a média- és a reklámtörvényt, hogy betiltható, illetve büntethető legyen “a szexuális devianciák népszerűsítése”.

Az előterjesztő Mirkóczki Ádám ebbe a körbe sorolta a homoszexualitást, a transzneműséget, a transzvesztitizmust, a biszexualitást és a pedofil magatartást. Gulyás Gergely, aki akkor az emberi jogi bizottság fideszes alelnöke volt, kijelentette, hogy

a módosítás nyilvánvalóan alkotmányellenes!

Mirkóczki előterjesztésének célja az volt indoklása szerint, hogy „gátat szabjon a szexuális szabadosság, különösen az abnormális, különböző szexuális devianciák egyre fokozódó társadalmi térnyerésének”, így pedig megvédje a gyerekeket, pontosan ugyanúgy, ahogy ma a Fidesz érvel! Csakhogy, most egyáltalán nem jut eszükbe, hogy

az egész agyrémet kilenc évvel ezelőtt még alkotmányellenesnek gondolták, és elutasították!

Nagyot fordult a világ, azóta Mirkóczki már nem Jobbikos és Eger vezetőjeként Gulyás Gergellyel és a fideszes országgyűlési képviselő-jelölltel parolázik, a Fideszben pedig már senkinek eszébe sem jut, hogy úgy törvénytelen az egész, ahogy van. Nem a gyerekek védelméről szól ez, puszta politikai játszmáról van szó, felhasználva az emberek legprimitívebb indulatait. Csak egy számít, gyűlölni, megosztani és megtartani a hatalmat.

A 99 százalék azonban mi vagyunk, akik ezt nem  fogjuk hagyni!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!