Bepöccent az államtitkár – Hazug támadást indított a két világbajnok ellen!

MTI Fotó: Kovács Attila

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is hangot adott a magyar kormány homofób törvényével szembeni ellenérzésének, ez pedig úgy látszik a kormánytagoknak nem nagyon tetszik.

Kovács Zoltán a Kossuth Rádiónak adott interjút, ahol többek között beszélt a két Forma-1-es világbajnok nyilatkozatáról is.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint

“talán ez a legaljasabb része annak a kampánynak, amelyet Magyarország ellen folytatnak, hiszen olyan embereket nyernek meg, akik nem tudnak semmit. Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait?”

Kovács kifejtette, hogy a versenyzők megnyilvánulásaik jól mutatják, “hogyan működik ez a hálózat”:

ha egy tagállam másként gondolkodik, mint azt “a nemzetközi mainstream elvárná, beszélő fejeket szólaltatnak meg, akikre figyel a laikus közvélemény”

– idézte cikkében a 444.hu.

Ez alapján pedig inkább úgy tűnik, az államtitkár képtelen feldolgozni, hogy szemben a fideszes bólogató Jánosokkal, igenis vannak olyanok, akiknek nem tetszik a magyar kormány homofób törvénye és ennek hangot is tud adni!

Az eredeti törvény kezdetben csak a gyermekekkel szemben elkövetett bűncselekmények szigorúbb szankcionálását célozta, de azt végül az utolsó pillanatban teletűzdelték LMBTQ-ellenes módosítókkal.

Ezt most Orbánék ürügyként használják fel, így például azt állítják, hogy az Európai Bizottság csak emiatt a módosítás miatt nem hagyta jóvá a kormány helyreállítási tervét.

Ez azonban nem igaz!

A bizottság azt szeretné elérni, ha az Európai Csalás Elleni Hivatal által feltárt korrupciós ügyeket megfelelően vizsgálják ki a magyar hatóságok, azonban míg ez nem következik be, nem valószínű, hogy átengedik a kormány helyreállítási tervét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!