Pánikolnak a Fideszben! Orbán mindent bevet, hogy elterelje a figyelmet!

A Fidesz-kormány százmilliárd forintból homokvár-építő versenyt rendez a kínai Takla-Makán sivatagban, a döntést Szijjártó Péter egy kétmillió forintos Gucci alsónadrágban jelenti be. Hamarosan erről szólhatnak a hírek, ha a  magyar űrhajóssal sem sikerül a Fidesznek elterelnie a figyelmet a megfigyelési ügyről és a többi botrányos húzásukról. Véleménycikk következik.

Óriási pánik lehet a Fideszben, ami a körülményeket látva érthető is. Először is ugye itt van a Pegasus-botrány: bebizonyosodott, hogy egy izraeli kémprogrammal ártatlan magyar embereket figyeltek meg. Újságírók, ügyvédek, közéleti személyiségek telefonjaiban találtak bizonyítékot arra, hogy lehallgatták őket, s mivel ezt a programot a magyar kormány vásárolta, nem kell Sherlock Holmes-nak lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, kik lehettek a megfigyelők.

Nem véletlen, hogy a Fidesz emberei cáfolat helyett csak mellébeszélnek, hisz nem tudhatják, milyen bizonyítékok vannak ellenük.

Ha pedig valaki a tényekről kezdi kérdezni őket, a máskor oly bőbeszédű kormánytagok olyan bután néznek és annyira értetlenek, mintha mindegyikük IQ-ját legyalulták volna. És akkor ez még csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis nem csak ez az egy botrány sújtja Orbánékat:

a benzin ára rekord magas, a boltokban brutális a drágaság, egyes kórházakban hétvégén már nem lehet szülni, a harmadik oltás körül pedig tombol a káosz.

Érzik a Fideszben, hogy ez így együtt már nagyon sok, és ha ezek a témák tartósan a köztudatban maradnak, akkor annak 8 hónappal a választások előtt katasztrofális következményei lehetnek.

Nem véletlen hát, hogy csúcsteljesítményre kapcsolták a kormánypárti propagandát és

gőzerővel beindult a figyelemelterelés.

Kitalálták, hogy a Brüsszel szexuálisan megtámadta a magyar gyerekeket, ez ugyanis olyan téma, amivel érzelmileg még azokat is meg lehet szólítani, akik nem kormánypártiak. Nosza, rögtön lett a dologból népszavazás, meg konzultáció is. Ezzel párhuzamosan az „oltásellenesség” vádját is felmelegítették a Fidesz propagandistái az ellenzékkel szemben. Teljesen világos, hogy

Orbánék arra gyúrnak: ha lesz negyedik hullám, annak a felelősségét egy az egyben rákenik az ellenzékre.

De a jelek szerint még ez sem elég. A Fidesz-kormány tudja: olyan sok botrány perzseli őket, hogy a helyzet kezelésébe még az is belefér, ha ők maguk gerjesztenek egy új felháborító ügyet saját maguk ellen. Kábé úgy, mint amikor a tűzoltók egy ellentűz gyújtásával fékezik meg a sokkal nagyobb lángokat.

A figyelem elterelésére kitalálták hát, hogy magyar űrhajóst küldenek az űrbe.

Ilyesmire elszórni 30 milliárd forintot eléggé vérlázító ahhoz, hogy garantáltan mindenki rávesse magát erre a gumicsontra és ezt csócsálja, erről beszéljen, ez ellen, vagy épp mellette érveljen – a lényeg az, hogy a fideszes botrányokról szó se essen.

Aki tehát a magyar űrhajós miatt háborog, Orbán Viktor tervét hajtja végre és a pánikoló Fidesznek segít.

Az ellenszer roppant egyszerű: ne hagyjuk magunkat csőbe húzni. Ha holnap Szijjártó Péter pávatollal a fenekében bejelenti, hogy a magyar űrhajós cuki kismacskák megnyúzását fogja gyakorolni a súlytalanság állapotában, csak annyit mondjunk neki: oké, de mi van azzal, hogy ártatlan embereket figyeltetek meg, drága a benzin és rohad az egészségügy? Aztán erősen figyeljük Petiminiszter arcát. Érdemes lesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!