Katasztrófához vezetne ha megvalósulna Orbán régóta dédelgetett terve!

Orbán

Orbán az elmúlt években egyre hangosabban uszítja választóit az Európai Unió ellen, ráadásul nyugati helyett inkább keleti szövetségesekkel veszi körül magát a miniszterelnök.

Ellenszenvét, melyet a demokratikus országokkal szemben érez, nem is próbálja palástolni, óriásplakátokon hirdeti Brüsszel-ellenes álláspontját.

Ez pedig akár oda is vezethet, hogy Orbán Viktor megpróbálja majd kivezetni Magyarországot az Európai Unióból!

A Magyar Szocialista Párt közösségi oldalán felhívta a figyelmet, hogy ez végzetes lehet az ország gazdaságára nézve. Mint írják, “az Európai Unióból sokkal több pénzügyi támogatás érkezik mint amennyit az ország befizet. Ebből a több ezer milliárd forintos támogatásból épülnek az utak, korszerűsödik a tömegközlekedés vagy az egészségügy, létesülnek munkahelyek. Ebből a hatalmas összegből kapnak támogatást a magyar gazdák, a hazai kis- és középvállalkozók. Ez az uniós pénz szépíti a városokat és teszi jobbá a magyar emberek életét.”

Az ellenzéki párt szerint nem szabad hagynunk, hogy megvalósuljon az Orbán-terv és a Fidesz-KDNP kivezessen minket az Európai Unióból!

Az MSZP szerint, ha az EU-s támogatás megszűnik, akkor Magyarország fejlődése lelassul vagy megáll, ezért fontos, hogy olyan kormánya legyen az országnak, amelyik elkötelezett az unióban maradás mellett, így már az előválasztáson is az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjeire és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltre való szavazásra buzdítanak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!