Brutális lebukás! Pedofilokat szolgálnak ki a fideszes újságok!

Lelepleződött a Fidesz képmutatása! Miközben Orbán gyermekvédelmi népszavazást hirdet, a fideszes megyei újságok pedofilokat kiszolgáló fotókat közölnek lengén öltözött gyerekekről!

Lenge öltözetű 17 éves lányokról közölnek képeket a fideszes megyei napilapok egy szépségverseny keretében – hívta fel a figyelmet a Facebookon a Mérték Médiaelemző Műhely. A fehérneműben pózoló kiskorúak fotóinak megjelentetése azért döbbenetes, mert ugyanezek a fideszes újságok a többi oldalukon a „gyermekvédelmi népszavazást” hirdetik, és az ellenzéket gyalázva állítják, hogy csak a Fidesz képes megvédeni a 18 év alattiakat a szexuális propagandától. Ehhez képest

a fideszes újságok képei tökéletesen kiszolgálják a pedofilokat!

A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) alá tartozó megyei napilapok oldaláról elérhető Tündérszépek elnevezésű szépségverseny fotóin ugyanis 17 éves gyerekek is láthatóak meglehetősen hiányos öltözékben.  A 22 versenyzőből öten 18 év alattiak és többen is lenge ruhában, bikiniben pózolnak. A Mérték Médiaelemző Műhely közösségi oldalán fel is teszi a kérdést:

„Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?”

Szó mi szó, mi is kíváncsiak vagyunk, hogy miként fér bele a „gyermekvédelmi” népszavazással kampányoló Fidesz értékrendjébe az, hogy az újságjaik erotikus képeket közölnek kiskorú lányokról és ezzel a pedofilok célpontjaivá teszik őket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!