Mutatjuk, miket felejtett el közölni a közmédia a tegnapi nappal kapcsolatban!

Forrás: MTI

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a szombaton megrendezésre került 26. Budapest Pride Felvonuláson nagyjából 30 ezren vettek részt.

Ez a rekord számú részvétel pedig egyértelmű üzenet a kormánynak:

Magyarország a tolerancia oldalán áll, és nem kíván részt venni a kormány színjátékában, melyet a közmédia készséggel kiszolgál félrevezető és manipulatív propagandaüzenetekkel!

Természetesen az M1 híradója is beszámolt a felvonulásról, de az elég hiányos, egyoldalú képet festett a Prideról.

Szerintük említésre méltó volt a rózsaszín parókát, magassarkút viselő résztvevő, illetve, hogy egyes férfiak csak egy színes alsóneműt viseltek, de külön kiemelték például a baloldali politikusok részvételét, valamint azokat a szülőket, akik gyerekükkel együtt mentek ki a felvonulásra.

A híradós anyag második felében röviden így számoltak be a kis létszámú ellentüntetőkről:

“A felvonulókat több helyen is ellentüntetők várták, akik egyebek mellett egy „STOP LMBTQ” feliratú molinót is kifeszítettek.”

Arról persze már nem ejtenek szót, hogy mik voltak azok az “egyebek”, amik mellett a molinó is megjelent, így azt a 444.hu cikkében szereplő videón mutatjuk be:

Itt különbféle mocskolódásokat skandálnak az ellentüntetők, fenyegetnek és kurva anyáznak,

és persze a közmédia tudósításából “véletlenül” az is kimaradt, ahogy az egyik skinhead tüntető egyértelmű náci tisztelgéssel áll a kordon mellett.

Az idei volt minden idők legnagyobb Budapest Pride-ja

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!