Itt a bizonyíték, hogy Orbán figyelemelterelésnek szánja a hazug népszavazást

Forrás: 444

Észak-koreai állapotok uralkodtak péntek reggel a megyei sajtóban

– a lapok címoldaláról a 444 közölt egy összeállítást. Mint a lap megjegyezte: nem egészen két héttel azután, hogy Orbán Viktor egy mezei újságosnál próbálta bizonygatni, hogy sajtószabadság van Magyarországon, a KESMA-lapok ugyanazzal a címoldallal szállították Orbán péntek reggeli rádiós üzenetét, miszerint:

“Brüsszel megtámadta Magyarországot”.

A riadóláncként megjelenő Orbán-üzenet is jelzi, hogy a Fidesz mindent megpróbál elkövetni annak érdekében, hogy az emberek ne az utóbbi évek legsúlyosabb Fideszhez köthető belpolitikai botrányáról, a Pegasus-ügyről beszélgessenek, melynek során kiderült, hogy egy izraeli kémszoftverrel magyar ellenzékieket, politikusokat, újságírókat, üzletembereket, ügyvédeket figyeltek meg. A kormány ugyan tagadja, hogy közük lenne a lehallgatásokhoz, de minden jel arra utal, hogy egy kormányzati ügynökség állhat a dolog mögött, ezt látszik megerősíteni a kémszoftvert fejlesztő cég nyilatkozata is, miszerint csak kormányoknak és állami ügynökségeknek adtak el a programból.

Péntek reggelre az is kiderült, hogy nemcsak ellenzékiek ellen vetették be a szoftvert, de az Orbán-kormány egy államtitkára ellen is, akinek a lehallgatás idején belső konfliktusa volt a Fidesszel a paksi beruházás miatt. A részletekről itt írtunk:

Orbán nagyon retteghet! Még egy fideszes államtitkárt is célba vettek a kémprogrammal!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!