Brutálisan kiosztották Varga Juditot: “Ugyanolyan komcsi vagy, mint az ÁVH-s apád”

A felháborodott kommentáradatot a propeller.hu szúrta ki a miniszter egy a kémbotránnyal kapcsolatos keddi magyarázkodós posztja alatt.

Ismeretes: a hírek szerint Varga Judit lehetett az a kormányzati személy, aki kiadta az engedélyt a Pegasus-botrányban érintett megfigyelt ellenzéki személyek megfigyelésére. Bár Varga a felelősséget később beosztottjára, Völner Pál államtitkárra próbálta hárítani, nehezen elképzelhető, hogy valóban Völner adta volna ki az engedélyt, egy ilyen fajsúlyú ügyben ugyanis a rangban felettes miniszter az illetékes.

Varga a posztban azt írta: a nemzetközi “rágalomhadjárat” alatt is fontos, hogy a “magyar” álláspont is képviselve legyen. Épp ezért kedden interjú-dömpinget tartott, reggel a cseh Echo24-el kezdett, majd az olasz La Stampa kérdéseire válaszolt online keretek között, amit a Financial Times követett. Este két holland interjúval zárt.

Az interjúk közepette Varga egy újabb fotóval jelentkezett Facebookon, ami mellé azt írta:

“Magyar Konzervatív. Szemben az árral, mindig a józan ész oldalán.”

Több sem kellett a kommentelőknek, egyből elkezdtek nekiesni a miniszternek a posztok alatt. A propeller gyűjtése szerint egyikük pl. azt írta:

“A józan ész azt diktálta, ha fel lehet vennem a CSOK-ot nyaralóra (mert miért ne?) felvegyem. A józan ész azt diktálta, hogy 192 millió hitelt kaphatok 8 millióra, hát felvettem. A józan ész azt diktálta, hogy mégiscsak maradjak a férjemmel: megtettem. A gyerekeimet a lájkok miatt kiárusítom, mert én ezt is megtehetem.”

Egy másik Varga egykor III/2-esként szolgáló ügynök apjával, Varga Lászlóval vont párhuzamot a kémbotrány kapcsán:

“Ön és párttársai utolsó, mocskos fasiszta bűnözők. Te meg ugyanolyan kommunista vagy mint a sutyiban jelentgető ÁVH-s apád. Az emberiség legalja”

– írta a kommentelő.

További felháborodott kommenteket itt tudnak olvasni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!