Kegyetlenül őszinte levelet írt egy anyuka, kimondta amit sokan nem mertek!

Orban Viktor Olvas A Parlamentben

Egy anyuka kért meg rá, hogy hozzuk nyilvánosságra a levelét, mert ő a gyereki miatt ezt nem meri megtenni a Facebookon. Sajnos, már itt tartunk. Kérjük, segítsen egy megosztással, hogy mindenkihez eljusson a véleménye!!!

Kedves szülőtársak!

Nem szoktam egykönnyen billentyűzetet ragadni, olvasván a napi híreket, inkább csak nyelek egy nagyot, és magamban morgolódok hová is tart ez az ország. Most már azonban nem tudom magamban tartani a gondolataimat, valahogy betelt a pohár. De még csak nem is a megfigyelési üggyel, nagyjából ennyit vártam Orbánéktól, a morgolódásom meg ordibálásba csapott át nézve kedves kormánytagjaink hablatyolását.

Most viszont jött ez a népszavazás Orbántól, attól az Orbántól, aki verőlegényekkel akadályozta meg egy másik, neki nem tetsző népszavazás elindítását. Még ezen is túllendültem volna, de a kérdéseken már nem tudok, annyira gyalázatosan képmutatóak és manipulatívak.  Tegye már fel legyenszíves a kezét, aki találkozott már a gyereke iskolájában “LMBTQ aktivistával”, aki népszerűsítette a homoszexualitást, vagy a nem átalakító műtéteket? Komolyan mondom,

az isten megb@ssza már ezeket,

hát népszavazni fogunk nem létező dolgokról, olyanokról amik soha az életben elő nem fordultak, meg nem történtek, csak azért, hogy eltereljék a figyelmet

kormányzásuk legmocskosabb botrányáról?

Vagy más a cél? Az, hogy táplálják, gerjesszék és terjesszék a gyűlöletet valakik ellen, csak azért, hogy ne őket gyűlölje meg a nép? Kijelöljük az ellenséget, akire kivetíthetjük minden elcseszett napunk nyomorát, akit felelőssé tehetünk mindenért, ami a lelküket mardossa?

De milyen ember az, aki attól érzi magát jobban, hogy gyűlölhet?

Nem, én nem akarok ezek közé kerülni, és nem akarom, hogy ezt a nyomorult propagandát hallgassák majd a gyerekeim az iskolában, osztályfőnöki meg “erkölcstan” órán. Nem, az én gyerekeimnek nem mérgezitek meg a lelkét, nem fogom engedni. Elmondom nekik, hogy szeretni sokféleképpen lehet, és mi szeretni fogunk mindenkit, aki méltó rá, és nem fogunk gyűlölni, csak mert az a  hatalom érdeke. Sz@runk rátok.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!