Testőrök gyűrűjében menekült Orbán az újságírók elől (+videó)

A megfigyelési botrány kirobbanása óta mindenki szeretne az ügyről konkrét információkat kapni a kormánytól, így nem véletlen, hogy a Karmelita kolostor előtt várták az újságírók az oda igyekvő kormánytagokat, fideszes vezetőket. Orbán is megérkezett, ám

testőrök gyűrűjében menekült el az újságírói kérdések elől!

Kubatov Gábor ugyan szóba állt az újságírókkal, ám egy nappal a botrány kirobbanása után ő semmiről nem tudott, Pintér Sándor belügyminiszter már ennél beszédesebb volt, ő elárulta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén (aminek összehívását megakadályozták a fideszes képviselők) ő bizony minden kérdésre válaszolni fog.

Szijjártó Pétert Komáromban érte utól a Telex stábja, aki ott azt válaszolta, hogy ő semmiről sem tud, és amit állít az kormányálláspont, tehát a kormány sem tud semmiről. Akkor már csak az a kérdés, hogy a belügyminiszter ugyan mit tud mondani a bizottsági ülésen, ha a kormánynak fogalma sincs semmiről.

Kicsit kaotikusnak tűnik a kommunikáció, ami az alábbi videóból kiderül. Orbán menekülése már rögtön a videó elején látható:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!