Egy bulvárlap beadta Orbánnak a válópert: sírva röhögős, kivel boronálták össze

Lendvai Ildikó, az MSZP egykori országgyűlési képviselője számolt be a kínos bakiról, amit egy meg nem nevezett bulvárlap követett el. A lap az alábbi szöveggel közölt egy többek között Orbán Viktorról készített fotót:

“Orbán Viktor és felesége, Lendvai Ildikó (középen). Az első sorban (balról jobbra) Janez Jansa szlovén kormányfő, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovic horvát kormányfő és Luigi di Maio olasz külügyminiszter / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher”

foto
Forrás: Lendvai Ildikó / Facebook

Lendvai szerint a bulvárlap szerencsére

gyorsan észbe kapott, és javította a hibát.

Mint írta:

“Kezdek hozzászokni: átlag 4-5 évente valamelyik hírszerkesztőt megtéveszti a nevek hasonló hangzása, és Lévai Anikó helyett engem ad hozzá szegény miniszterelnökhöz. Mintha nem volna elég baja mostanában! Ezt az összes szereplő (ha egyáltalán megtudja) nagy türelemmel viseli, de most először kicsit aggódni kezdtem. Túl nagy köztünk a korkülönbség. Nem lesz nekem ebből bajom a pedofiltörvény miatt? Jó, tudom, a kormányfő már rég nem gyerek, de azért… Ha elnézem a szenvedélyeit: a kisvasutat, a katonásdit, a bújócskát a közérdekű adatokkal és közpénzekkel, a dackorszakra, a kamaszos huzakodásokra, kisfiú-verekedésekre jellemző jegyeket, hát kicsit elbizonytalanodom. És ha kiütközik egy ilyen hajlamom, ki tudja, hol állok meg! Tekintetes bíróság, én nem akartam!”

– szabadkozott a volt képviselő.

Lendvai Facebook-posztja:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!