Hogy is van ez? Előtúrták Orbán Gáspár szakdolgozatát: megdöbbentő, amit találtak

Javában dübörög a Fidesz melegellenes gyűlöletkampánya, mióta néhány nappal ezelőtt – a Jobbik támogatásával – megszavazták a homoszexualitást a pedofíliával összemosó homofóbtörvényt. Számtalan szervezet, nagykövetség, uniós intézmény fejezte ki tiltakozását a törvény miatt, ezekre Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában csak annyit reagált: a törvény nem melegellenes, aki nem hiszi, olvassa el még egyszer.

A kampánnyal átellenben elkezdett keringeni a sajtóban Orbán Gáspár szakdolgozata is, amely különös pikantériát ad a Fidesz homofób kampányának. A miniszterelnök fia ugyanis az alábbi címmel adott le pár éve jogász végzettségéhez szakdolgozatot:

“A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában: az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai”

orbangaspar
Forrás: Alfahír

A dolgozat az ELTE honlapján sajnos nem érhető el, és nem is kölcsönözhető ki, csak annyi információt tartalmaz, hogy a témavezető Nagypál Szabolcs volt, aki – miután Gáspár a napokban LMBTQ-ellenesre változtatta a profilképét -, sokatmondó kommentárt fűzött a fotó mellé. Azt írta, idézzük:

“Erről témáról nem ártana már írni egyszer egy szakdolgozatot, Gazsi! ;)”

orbangaspar1 0
Forrás: Alfahír

Hogy Gáspár – keresztény-konzervatív ember létére – miért pont a melegházasságról írt szakdolgozatot, jó kérdés. A miniszterelnök fia kapcsán legutóbb akkor került elő a homoszexualitás kérdése, amikor egy német újságíró rákérdezett Orbánnál, hogy mit tenne, ha kiderülne a fiáról, hogy meleg. A miniszterelnök akkor azt válaszolta:

“Nagy próbatétel lenne, de ettől eddig a Jóisten megkímélt. A feleségem és én a gyermekeinket természetesen mindig szeretnénk, a hajlamaiktól teljesen függetlenül.”

(Alfahír nyomán)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!